مواد لازم برای کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
- سیخ چوبی :4 عدد
- مایه ی کوفته ی گوشت:500 گرم
- نان پیتا:4 عدد
- کاهو :4 برگ
- پیاز قرمز :1 عدد
- گوجه فرنگی :1 عدد متوسط
- پنیر :1 پیمانه (120 گرم) اختیاری
- ماست چکیده :½ پیمانه (140 گرم)
- سیر:2 حبه
- پاپریکای دودی: ¼ قاشق چای خوری
- آب جوش :2 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه:1 قاشق غذاخوری
- نمک: طبق ذائقه
طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
ابتدا سس سیر را به این شکل آماده کرده و کنار بگذارید:ماست، سیر، جعفری و آب جوش را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید.
مایه کوفته را کمی ورز داده و به سیخ بزنید، سیخ ها را روی کباب پز قرار داده و آن ها را خوب بپزید.
برای جلوگیری از سوختن سیخ ها آن ها را نیم ساعت قبل در آب بخیسانید.
در این فاصله گوجه و پیاز را حلقه ای نازک برش زده و پنیر را رنده کنید، روی هر نان پیتا یک برش گوجه، یک برش پیاز و یک سیخ کوفته قرار داده و با سس سیر میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته ی گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته ی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .