روش پخت کوکوی مرغ
کوکوی مرغ بی شک یکی از بهترین مزه کوکو هاست که تنها خیلی سریع آماده میشود بلکه یک غذای کامل و فوقالعاده خوشمزست.این کوکوی خوشمزه را میتوانید با مرغ از قبل پخته شده هم تهیه کنید.پیشنهاد ما به شما در آشپزخانه پلاس وی این است که اگر این کوکوی ساده را امتحان نکردید حتما دست بکار شوید و یک غذای خوب و سالم را برای عزیزانتان فراهم کنید.با پخت کوکوی مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کوکو ی مرغ با زرشک
- سینه مرغ :یک عدد
- پیاز متوسط :2 عدد
- تخم مرغ :4 عد
- نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
- زرشک :در صورت تمایل
- زعفران :در صورت تمایل
طرز تهیه کوکو ی مرغ با زرشک
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی مرغ ابتدا باید مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه آبپز کنید.
وقتی مرغ کاملا پخت، آن را صاف کنید و بگذارید تا سرد شود.
بعد آن را کاملا ریز ریز کنید.
مرحله دوم:
پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.پیاز داغ آماده شده را داخل یک صافی بریزید تا روغنش جدا شود و پیازها خنک شوند.
سپس پیازها را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به مرغ پخته و ریشریش شده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم:
در این مرحله تخم مرغ ها را هم به مواد مخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد کوکو باید حالت شل داشته باشد.
مرحله چهارم:
تابه مناسبی را انتخاب کنید و مقدار کمی روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
سپس مواد کوکو را در تابه بریزید و در تابه را ببندید و بگذارید با حرارت متوسط کوکو کاملا مغز پخت شود.بعد از حدود ده دقیقه اگر یک طرف کوکو سرخ شده ، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
اگر دوست داشتید میتوانید به مواد کوکو زرشک و زعفران هم اضافه کنید.
کوکو ی مرغ با زرشک
نکات تکمیلی در مورد کوکوی مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .