مواد لازم برای کوکوی اسفناج گرگانی ها
- 400 گرم:اسفناج خرد شده
- 200 گرم:گشنیز خرد شده
- 2 عدد: تخم مرغ
- به میزان لازم:نمک ، فلفل و زردچوبه
- 1 ق س:آرد سفید
- 2 حبه:سیر
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها
اسفناج را با گشنیز و سیر له شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.
تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنید و سپس به سبزیها اضافه کنید.در آخر آرد ،نمک ، فلفل و زردچوبه را به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با قاشق از مایه کوکو برداشته و داخل روغن داغ بریزید تا خودش را بگیرد و سرخ شود..
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.
نکته:
_ بجای گشنیز میتوانید از تره هم استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .