دستور تهیه کوکوی جوانه ماش
تنوع غذاهای ایرانی بسیار زیاد است و در بین آنها کوکوها هم انواع مختلف دارند و معروف ترین و خوشمزه ترین آنها کوکو مرغ ، کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی است که به شکل ها و با موادب متنوعی پخت میشوند. در بین انواع کوکوهای پرطرفدار ایرانی کوکوی جوانه ماش هم بسیاری خوش طعم و دلچسب است.برای تهیه این کوکو ساده و مفید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کوکوی جوانه ماش
- تخم مرغ :4 عدد
- قارچ :200 گرم
- هویج :2 عدد
- پیاز :2 عدد
- بادمجان :2 عدد
- فلفل دلمه ای نگینی خرد شده :1 عدد
- جوانه ماش :1 پیمانه
- روغن مایع :نصف پیمانه
- ادویه مخصوص :1 قاشق چایخوری
- نمک :به مقداری کافی
طرز تهیه کوکوی جوانه
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی جوانه ماش ابتدا مواد را حاضر کنید.
مرحله دوم:
بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای کنید ، پیاز را هم نگینی خرد کنید.
هویج را با مقداری آب ، نیم پز کنید و قارچ ها را پس از ورقه ای کردن در مقداری روغن تفت دهید.بعد بادمجان های حلقه ای شده را با هویج نیم پز شده و خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. پیاز ها را هم سرخ کنید.
مرحله سوم:
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با کمی نمک و ادویه خوب هم بزنید تا سفیده و زرده با هم یکدست شوند.بعد به آن قارچ ، پیاز ، هویج ، جوانه ماش ، بادمجان ها و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.و مایه را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم:
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود و بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و تمام سطح آن را یکدست کنید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.
کوکوی جوانه آماده شده را با انواع سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی جوانه ماش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی جوانه ماش را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .