مواد لازم کیش پنیری بدون کراست
- پنیر سوئیسی:180 گرم
- پنیر خامه ای:120 گرم
- پنیر کاتیج:1 پیمانه
- شیر:¾ پیمانه
- کره:¼ پیمانه
- آرد:¼ پیمانه
- پیازچه:¼ پیمانه
- گوجه گیلاسی:6 عدد
- تخم مرغ:5 عدد
- ژامبون گوشت:3 ورقه
- پودر پنیر پارمزان:3 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری
- نمک ½ قاشق چای خوری
- سس خردل دیجون ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیش پنیری بدون کراست
ظرفی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
سپس آرد را در کره ذوب شده بریزید و مرتب آن را هم بزنید تا کاملا با کره مخلوط شود.
وقتی آرد شروع به حباب زدن کرد شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا خنک شود.
فر را با حرارت 176 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
در ظرفی سس خردل ، پنیر کاتیج ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
ژامبون را خرد کنید و گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا سفیده و زرده تخم مرغ با هم مخلوط شوند.
بعد پنیر خامه ای را به همراه مخلوط پنیر کاتیج ،کره ، سس شیر ، پنیر سوئیسی و پنیر پارمزان را به تخم مرغ های زده شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
کف یک ظرف پای را چرب کنید و مخلوط آماده شده را داخل آن بریزید و روی مواد ژامبون خرد شده را به همراه پیازچه های خرد شده و نیمی از گوجه های گیلاسی روی مواد مخلوط شده میریزیم .
ظرف را در فر قرار دهید تا به مدت 40 دقیقه بپزد و طلایی رنگ شود.
بعد ظرف را از فر بیرون بیاورید و بعد از 15 دقیقه خنک شدن آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیش پنیری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیش پنیری را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .