آموزش مرحله به مرحله کیک تر آلبالو
کیک تر آلبالو یک کیک خوشمزه با بافت بسیار نرم است که مانند کیک پرتقال ، کیک خیس و بسیاری دیگر از کیک های لذیذ دیگر ، همراه با یک فنجان چای گرم گزینه مناسبی برای یک عصرانه دلچسب است.
مواد لازم برای کیک تر آلبالو
- شکر دانه ریز :سه چهارم پیمانه
- آرد :یک و یک دوم پیمانه
- کره :150گرم
- تخم مرغ :3عدد
- وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر :یک قاشق چای خوری
مواد رویه کیک آلبالو
- پودرقند :یک و یک دوم پیمانه
- شیر :2 تا 3 قاشق سوپ خوری
- کمپوت آلبالو : یک قوطی
طرز تهیه کیک تر آلبالو
مرحله اول:
برای درست کردن کیک تر آلبالو ، ابتدا کره را با شکر بزنید تا کاملا مواد یکدست شده و شکر در مواد حل شود.
مرحله دوم:
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هر کدام از تخم مرغ ها را هم بزنید.بعد وانیل را اضافه کنید.
مرحله سوم:
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتی گراد برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل کیک کاملا پخته شده و روی کیک طلایی شود.
کیک را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.
مرحله چهارم :
پودر قند را در یک ظرف الک کنید، سپس شیر را کم کم اضافه کنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی کیک دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.
مرحله پنجم:
در این بین، هستهی آلبالوها را درآورید و آنها را همراه با آب کمپوت، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید و روی کیک بریزید.
نکته
درتهیه این کیک توجه کنید تا کره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.
نکات تکمیلی در مورد کیک تر آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک تر آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .