روش درست کردن کیک چای کشمشی
کیک های خانگی را می توانید در انواع طعم های متنوع و مختلف مانند کیک سیب و کیک بستنی و کیک گردویی و کیک چای کشمشی و … تهیه کنید. در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با دستور پخت کیک چای کشمشی در منزل آشنا کنیم.
مواد لازم برای کیک چای کشمشی
- کشمش پلویی :100 گرم
- کشمش سبز:100 گرم
- میوه خشک :50 گرم
- تخم مرغ :یک عدد درشت
- شیر :5 قاشق سوپ خوری
- آرد سفید :225 گرم
- زنجبیل :نصف قاشق چایخوری
- دارچین :نصف قاشق چایخوری
- مارگارین :100 گرم
- شکر قهوه ای:100 گرم
دستور تهیه کیک چای کشمشی
طرز تهیه کیک چای کشمشی
ابتدا کره را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید، سپس آرد را الک کرده و به همراه ادویه ها به کره اضافه کنید و با دست شروع به مخلوط کردن آن ها نمایید.
با نوک انگشتانتان کره را به خورد مواد دهید تا یک خمیری شبیه به خرده بیستکوییت درست شود.
در این مرحله شیر و تخم مرغ را در ظرف دیگر مخلوط کرده و به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود، در آخر میوه خشک و کشمش را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
حالا قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را بریزید سپس برای یک ساعت و 15 دقیقه تا یک ساعت 30 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بپزید.
بعد از اینکه کیک بخوبی پخت و طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس از قالب بیرون آورده و سرو نمایید.
پخت کیک چای کشمشی
نکات تکمیلی در مورد کیک چای کشمشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک چای کشمشی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .