مواد لازم برای گراتن مرغ
- مرغ تمیز کرده :یک عدد
- ماکارونی نازک و پهن : یک بسته
- سس سفید :3 پیمانه
- پنیر گودا رنده شده :150 گرم
- کره :100 گرم
- نمک :به مقدار کافی
طرز تهیه گراتن مرغ
ابتدا مرغ را پاک کرده و پوست آن را جدا کنید ، سپس تکه تکه کرده و بشویید.
تکه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و کمی آب و مقداری نمک داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در این فاصله ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و کمی نمک اضافه نمایید، سپس آن را طبق دستور روی بسته پخته و آبکش کنید.
زمانی که مرغ مغز پخت شد آن را از روی حرارت بردارید و استخوان های آن را خارج کرده و خرد کنید.
مرغ های خرد شده را با آبی که از آن باقی مانده چند جوش بپزید تا سس غلیظ شود، قالب مورد نظر را چرب کرده و نیمی از سس سفید را داخل آن بریزید.
سپس لایه ای از ماکارونی را افزوده و روی آن را با پنیر بپوشانید ، دوباره ماکارونی ، سس ، مرغ و پنیر را بریزید و لایه ها را تا جایی که مواد تمام شود ادامه دهید.
لایه آخر را با پنیر پر کرده و کره خرد شده را بریزید، قالب را برای نیم ساعت داخل فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.
وقتی سطح پنیر برشته شد ، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس گراتن مرغ را برش زده و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد گراتن مرغ
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
گراتن مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .