مواد لازم برای گشنیز پلو
- برنج یک کیلوگرم
- گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
- گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- برگ کاهو به میزان لازم
- تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه گشنیز پلو
برنج را خیس کرده، آبکش می کنیم.ته قابلمه برگ های کاهو گذاشته.
سپس لابه لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می داریم) و برنج را دم می کنیم.
برای تهیه ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.
نکات تکمیلی در مورد گشنیز پلو با کوفته قلقلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
گشنیز پلو با کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .