ماهی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که طعمی بی نظیر دارد و اگر یک بار این غذا را بخورید حتما عاشق طعم آن می شوید. ماهی شکم پر شمالی را در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. ماهی شکم پر را می توانید با مواد محتلفی درست کنید و این بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد. در این مطلب دستور تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی را آموزش می دهیم که واقعا لذیذ است.
آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی
در ادامه این مطلب دستورالعمل طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه شمالی را به صورت کامل و به همراه تصاویر توضیح داده ایم با ما همراه باشید.
مواد لازم
- سبزی معطر 100 گرم (حاوی گشنیز، جعفری، برگ سیر، مقداری نعنا)
- ماهی قزل آلا 1 عدد یا هر ماهی دیگری که طعمش را می پسندید
- گردو آسیاب شده یک چهارم پیمانه
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه ماهی شکم پر شمالی
برای تهیه ماهی شکم پر لذیذ در ابتدا باید شکم ماهی را باز کنید و خوب آن را تخلیه کنید کنید و ماهی را به خوبی بشویید.
حالا درون و بیرون شکم ماهی را نمک بزند و به فلفل و زردچوبه آغشته کنید و بگذارید تتا وقتی که مواد میانی حاضر می شود مقداری بماند و مزه بگیرد.
روی ماهی را هم چند برش سطحی بزنید تا در هنگام سرخ شدن خوب مغز پخت شود.
حالا مایه درون شکم ماهی را درست کنید به این صورت که، سبزی های معطر خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا مقداری سرخ شوند. از سرخ کردن زیاد ماهی باید پرهیز کنید زیرا طعم آن تلخ می شود. پس از سرخ کردن وقتی مقداری بوی آن بلند شد کافی است.
در این مرحله پیاز داغ و رب انار را درون ماهیتابه دیگر مقداری تفت دهید.
گردوی آسیاب شده را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
سپس سبزی ای را که سرخ کرده اید به مواد اضافه کنید.
مواد را با هم مخلوط کنید و مقداری تفت دهید. حالا طعم مواد را بچشید و اگر به رب انار بیشتری احتیاج داشت بر حسب سلیقه خود به آن رب انار اضافه کنید و نمک را هم فراموش نکنید.
حالا مایه درون شکم ماهی حاضر شده است.
دستور تهیه ماهی شکم پر
حالا می توانید درون شکم ماهی را با این مواد پر کنید.
در این مرحله پس از پر کردن شکم ماهی، آن را با نخ مخصوص آشپزی بدوزید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند و ماهی شکل خودش را حفظ کند.
درون ماهیتابه به اندازهکافی روغن بریزید و وقتی که خوب داغ شد، ماهی را در آن بگذارید و با حرارت ملایم یک طرف ماهی را به رنگ طلایی کنید.
حالا ماهی را به آرامی برگردانید وبا در بسته و حرارت بسیار کم طرف دیگر را هم سرخ کنید تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم شود.
حالا ماهش شکم پر شما حاضر شده است و البته قبل از اینکه ماهی را سرو کنید باید نخ ها را از شکم ماهی خارج کنید.