آموزش طرز تهیه اسنک کالباس خوشمزه برای پیش غذا
اسنک کالباس یک غذای سبک عالی برای میان وعده های شما است و از کالباس، قارچ، پنیر پیتزا، خیارشور، کاهو و … تهیه می شود. در این بخش تاپ ناز روش تهیه اسنک کالباس را به شما آموزش می دهیم.
افرادی که به غذاهای فست فود و حضاری علاقه دارند می توانند براحتی در منزل اسنک کالباس را تهیه کنند و از طعم خوب آن لذت ببرند.
اگر می خواهید یک میان وعده خوشمزه میل کنید می توانید اسنک مرغ، اسنک رژیمی، اسنک گیاهی و اسنک سویا را هم آماده کنید و از طعم آنها لذت ببرید. در این بخش آموزش اسنک کالباس و قارچ را می خوانید و با ما همراه باشید.
مواد لازم
- نان تست به میزان لازم
- قارچ 200 گرم
- کالباس 200 گرم
- سس مایونز به میزن لازم
- خیارشور 3 عدد
- گوجه فرنگی یک عدد
- پنیر پیتزا 100 گرم
- کاهو یک برگ
طرز تهیه
- نان های تست را به شکل مربع از وسط برش بزنید تا به صورت مثلت درآیند. حالا روی نان تست ها را با سس مایونز پوشش بدهید و بر روی سس هم یک ورقه از کالباس بگذارید و بعد به ترتیب قارچ، گوجه فرنگی، کاهو و خیارشور به مقدار لازم و متناسب با ذائقه تان را درون نان تست قرار دهید.
- روی مواد قبلی را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید و نصف دیگر ورقه کالباس را بر روی آن قرا دهید و در آخر، نیمه دیگر نان تست را بر روی مواد بگذارید. می توانید به تعداد دلخواه، استک های مورد نظرتان را به همین روش درست کنید و آنها را در دستگاه ساندویچ ساز که قبلا داغ شده است قرار دهید تا خوب پخته شود و آماده شود.
- در صورتی که مایل به استفاده از قارچ در ساندویچ کالباستان ندارید، می توانید آن را حذف کنید و اسنک کالباس را به صورت ساده میل کنید.
نکات طلایی پخت
- اسنک کالباس جزو پیش غذا، اسنک و رول می باشد.
- زمان آماده شدن مواد اولیه این پیش غذای خوشمزه 10 دقیقه است.
- مدت زمان پخت برای اسنک کالباس 5 دقیقه می باشد.
- این خوراکی خوشمزه را می توانید به عنوان میان وعده و پیش غذا هم میل کنید.