3 سال پیش / خواندن دقیقه

فوت و فن های نگهداری انواع مواد غذایی در خانه

فوت و فن های نگهداری  انواع مواد غذایی در خانه

یکی از معضلاتی که ممکن است خیلی از افراد در خانه با آن دست و پنجه نرم کنند، نگهداری مواد غذایی است. بدون شک نگهداری مواد غذایی در خانه یکی از مهم ترین نکات خانه داری است. شما باید بدانید که برای نگهداری میوه و نگهداری سبزیجات از چه روش هایی باید استفاده کنید. ممکن است که بخواهید یک سری از غذاها، میوه ها و سبزی ها را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید. هر چند توصیه می‌شود برای سلامتی بیشتر از میوه‌ها و مواد غذایی تازه تر استفاده کنید. اما به هر صورت یک زمان هایی نیاز است که ما مواد غذایی و انواع میوه‌ها را برای مدت طولانی نگهداری کنیم.


نگهداری مواد غذایی در خانه

ما در اینجا به شما آموزش می دهیم که برای نگهداری مواد غذایی در یخچال چه کارهایی انجام دهید. روش نگهداری تمام مواد غذایی که فکرش را بکنید، در اینجا آموزش خواهیم داد. از کره و پنیر گرفته تا گوشت و زنجبیل. بنابراین در این مقاله اطلاعات بسیار مفیدی برای شما وجود دارد. توصیه می کنیم به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید. اگر شما هم نگران نگهداری مواد غذایی خود هستید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید.


نگهداری میوه ها

وقتی که فصل تابستان فرا می رسد، با آمدن میوه‌های نوبرانه همه مردم دوست دارند تا مقدار زیادی از این میوه‌ها را خریداری کنند. اما باید توجه کنید در فصل تابستان به دلیل گرم بودن هوا میوه ها زودتر خراب می‌شوند. به همین دلیل لازم است یکسری نکات را درباره نگهداری مواد غذایی مخصوصا میوه ها در این فصل بلد باشید. اما نگران نباشید ما در ادامه نحوه نگهداری مواد غذایی از نوع میوه را آموزش خواهیم داد. اولین میوه ای که می خواهیم درباره آن صحبت کنیم انواع توت ها هستند.



نگهداری مواد غذایی در خانه ( توت ها )

برای اینکه بتوانید توت ها را به نسبت سایر زمان بیشتر نگهداری کنی،د از ترکیب سرکه سیب و آب استفاده کنید. باید سرکه و آب را به نسبت یک به ده با همدیگر مخلوط کنید. حالا میتوانید هر توتی که دارید مثل توت فرنگی را درون این محلول بشویید و آن را آبکش کنید. حالا میوه ها را روی کاغذ قرار دهید و آنها را درون کاسه بگذارید. سپس می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید. البته نگران طعم سرکه نباشید. چرا که نسبت سزکه بسیار کم است و شما به هیچ عنوان طعم سرکه سیب را احساس نمی کنید. به این شکل می توانید این مواد غذایی را به مدت طولانی تری نگهداری کنید.




نگهداری هندوانه

برای نگهداری مواد غذایی دیگر که از نوع میوه های آبدار هستند، توصیه های بسیار جالبی داریم. هندوانه را باید در دمای زیر دو درجه نگه دارید. در این شرایط هندوانه به خوبی سالم باقی می‌ماند. اما برای اینکه بتوانید این کار را در منزل انجام دهید، باید هندوانه را درون یک پارچه بگذارید و سپس آن را داخل یک توری قرار دهید. حالا می‌توانید هندوانه را از دیوار آویزان کنید. در روش دیگر می توان یک حصیر روی آن بگذارید و آن را درون کابینت قرار دهید. در روش دیگر میتوانید روی پوست هندوانه خاک بمالید. از دیگر روش های جالب برای نگهداری هندوانه استفاده از خاکستر است که می توانید از آن هم استفاده کنید. به طور کلی هندوانه را باید در قسمت های تاریک و خنک خانه نگهداری کنید. در این صورت هندوانه شما تازه تر و در مدت زمان بیشتری باقی می‌ماند.




نگهداری مواد غذایی از نوع سیب

برای نگهداری مواد غذایی از نوع سیب خوشمزه هم توصیه های جالبی داریم. شما می توانید برای اینکه سیب را در زمان بیشتری نگه دارید، آن را داخل یک کاغذ معمولی یا کاغذ پوستی قرار دهید. توجه داشته باشید که قبل از آن حتماً سیب را کاملا بشویید. سیب را طوری داخل کاغذ بگذارید که ساقه آن رو به بالا باشد. همچنین سیب را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید. در این روش سیبها به مدت دو هفته بسیار سالم و تازه باقی می‌ماند. توجه کنید که به هیچ عنوان سیب را کنار سیب زمینی قرار ندهید.



نگهداری مواد غذایی در خانه ( انگور )

یکی دیگر از مواد غذایی که جزو میوه ها محسوب می‌شود و بسیار خوشمزه است، انگور است. برای نگهداری انگور هم روش بسیار جالبی وجود دارد. اگر میخواهید انگور را داخل یخچال نگه دارید، حتماً باید در نزدیک دیوار عقبی یخچال آن ها را بگذارید. اما اگر می خواهید این میوه را در خارج از یخچال و فضای باز نگه دارید، می توانید روی یک طناب که در جایی بسیار تاریک خشک و خنک قرار دارد، آن ها را آویزان کنید. شما می توانید برای یک ماه این انگورها را نگهداری کنید.



نگهداری مواد غذایی در خانه ( زردآلو )

برای زردآلو بهترین روش این است که زردآلوهای رسیده و کال را از یکدیگر جدا کنید. زردآلوهایی که هیچ له شدگی و خرابی ندارند، باید ار بقیه جدا شوند. اینگونه زردآلوها سالم تر باقی می‌مانند. می توانید برای این کار از شانه تخم‌مرغ هم استفاده کنید. اما در صورتی که می خواهید فضای کمتری را اشغال کنید، می‌توانید از یک کاغذ استفاده کنید و هر یک از زردآلو ها. را درون کاغذ روغنی قرار دهید. سپس آن ها را درون کاسه یا جعبه بگذارید. توجه داشته باشید که زردآلو در دمای ۱۰ الی ۱۵ درجه به طور کامل می رسد. بنابراین زردآلوهای رسیده را حتماً در یخچال نگهداری کنید.



نگهداری مواد غذایی از نوع سبزیجات

حالا که به خوبی اطلاعاتی را درباره نگهداری میوه ها کسب کردید، بهتر است سری هم به سبزیجات بزنیم. برای نگهداری سبزیجات روش های متفاوتی وجود دارد. به طور کلی روش های نگهداری مواد غذایی بسیار زیاد هستند، اما در اینجا می خواهیم درباره روش های نگهداری سبزیجات صحبت کنیم. اولین چیزی که می‌خواهیم درباره آن صحبت کنیم، نگهداری کرفس، کلم بروکلی و کاهو است.
برای نگهداری این سه نوع سبزی کار بسیار آسانی باید انجام دهید. کلم بروکلی، کرفس و کاهو را در یک ورقه نازک آلومینیومی بپیچید. سپس به این ترتیب می توانید آن ها را دو یا سه هفته کاملا سالم نگه دارید.



نگهداری از پیازچه

پیازچه را می‌توانید از همان ابتدا در فریزر قرار دهید. فقط قبل از آن حتما آن ها را برش دهید. وقتی که پیازچه ها خشک شدند، آن ها را درون یک بطری پلاستیکی قرار دهید. سپس بطری را داخل فریزر بگذارید. اگر تمام این کارها را به درستی انجام دهید، می توانید این گیاه را تا فصل زمستان به خوبی و صحیح و سالم نگهداری کنید.



نگهداری از سبزیجات دیگر

برای اینکه بتوانید سبزیجات را به مدت بسیار بیشتری نگهداری کنید، میتوانید ساقه های آن ها را درون یک ظرف آب بگذارید. سپس روی برگ های آن ها را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید. همچنین توجه داشته باشید که سبزیجات را هم باید در فضای بسیار خنک قرار دهید.



نگهداری از قارچ

از دیگر مواد غذایی میتوان قارچ را نام برد. برای نگهداری قارچ ها باید آن ها را به طور کامل بشویید و آبکشی کنید. همچنین می توانید آن ها را درون محلول آب و نمک قرار دهید تا به طور کامل آلودگی آن ها از بین برود. بعد از اینکه قارچ ها را خوب شستید، باید آن ها را درون یک دستمال حوله ای قرار دهید. قسمت هایی از قارچ ها را که خراب یا سیاه شده است، جدا کنید. بعد از اینکه قارچ ها کاملا خشک شدند، آن ها را درون یک کیسه کاغذی، یک جعبه چوبی یا کاسه ای که درون آن دستمال کاغذی است، قرار دهید. سپس آن را داخل یخچال نگهداری کنید.


نگهداری گوجه فرنگی

برای نگه داشتن گوجه فرنگی به مدت طولانی تر ابتدا گوجه فرنگی هایی را که کال هستند یا ساقه آن ها به سمت پایین است، درون یک کیسه کاغذی یا یک جعبه بگذارید. سپس آن ها را در یک مکان بسیار خنک قرار دهید تا کاملاً برسند و قرمز شوند. اگر گوجه فرنگی های رسیده دارید، باید آن ها را در دمای اتاق قرار دهید. همچنین باید ساقه های آن ها را به سمت بالا بگذارید. در این روش باید گوجه فرنگی ها را طوری قرار دهید که با یکدیگر تماسی نداشته باشند.



نگهداری کره و پنیر

برای پنیر معمولی می‌توانید پنیر را در یک کاغذ روغنی قرار دهید. سپس آن را در یک کاسه شیشه یا سرامیکی بگذارید. همچنین می‌توانید پنیر را در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و کمی لای آن را باز بگذارید. توصیه ما این است که پنیر را در جای گرم تری در یخچال قرار دهید. یکی دیگر از روش های نگهداری مواد غذایی از نوع پنیر این است که پنیر را کاملا رنده کنید و آن را در کیسه پلاستیکی قرار دهید. سپس آن را در فریزر بگذارید.



پنیر دلمه شده

اما اگر پنیر دلمه شده دارید، توصیه ما این است که پنیر را در یک کاسه شیشه ای یا لعابدار قرار دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید. همچنین برای اینکه بتوانید به مدت طولانی تری از آن نگهداری کنید می توانید درون آن دو یا سه حبه قند قرار دهید. اگر نمی‌خواهید پنیر را در یخچال بگذارید، می توانید یک لایه پنیر معمولی درون ظرف بریزید و سپس پنیر دلمه شده را روی آن قرار دهید. در نهایت هم یک پارچه تمیز همراه با یکی شئ سنگین روی آن بگذارید. توجه کنید که پنیرهای دلمه شده به دلیل اینکه چربی کمتری دارند، مدت زمان بیشتری سالم می مانند.


نگهداری کره

اما برای نگهداری کره از این روش بسیار سنتی و قدیمی باید استفاده کنید. در ابتدا باید ظروف شیشه ای را کاملا ضدعفونی کنید و آن ها را روی سینی فر بگذارید. کره ها را درون آن بریزید. کره را باید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۱۰ درجه بپزید. با این روش می‌توان کره را به مدت یک تا سه سال به طور سالم نگه دارید. سپس کره بیشتری به ظرف ها اضافه کنید. درب شیشه ها را ببندید و اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه دیگر کره ها بپزند. به این ترتیب می توانید کره را تا چندین سال در دمای اتاق نگه دارید.



نگهداری گوشت و ماهی

برای نگهداری ماهی می توانید ماهی ها را درون یک جعبه یخ قرار دهید. به این ترتیب می توانید ۲ الی ۳ روز ماهی را کاملا سالم نگه دارید. برای نگهداری مواد غذایی از نوع گوشت روش جالبی وجود دارد. می توانید گوشت تازه را همراه با یک شاخه گزنه درون یک پارچه قرار دهید. سپس گوشت را داخل سرکه خیس کنید. بعد از آن باید گوشت را درون یک تابه و سپس درون یک جعبه چوبی قرار دهید. حالا درب این جعبه را ببندید و آن را در عمق ۲۰ سانتی متری زمین بگذارید. توجه داشته باشید هر وقت خواستید از این گوشت استفاده کنید، حتماً آن را به خوبی با آب بشویید. اگر هم می خواهید گوشت را به صورت تازه در فریزر نگه دارید، حتماً آن را در یک ورقه آلومینیومی بگذارید.

امروز در این مقاله قصد داریم درباره نگهداری لیمو ترش در فریزر و در خانه صحبت کنیم. شما می توانید با رعایت …



نگهداری زنجبیل

در ابتدا باید بگویم اگر خواص زنجبیل خیلی برای شما اهمیتی ندارد و فقط می‌خواهید از طعم آن استفاده کنید، توصیه می کنیم آن را در فریزر نگهداری کنید. اما اگر می خواهید این ماده غذایی را مصرف کنید و از خواص آن بهره مند شوید و همچنین آن را به مدت طولانی تری نگه دارید، باید آن را جلوی نور خورشید بگذارید تا کمی خشک شود. سپس زنجبیل را در یک لایه کاغذ روغنی بپیچید و در یک مکان بسیار تاریک و خنک نگهداری کنید. از روش‌های دیگر برای نگه داشتن زنجبیل این است که آن را درون آب جوشیده بیندازید و سپس در یخچال قرار دهید.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع