3 سال پیش / خواندن دقیقه

پرورش زالو راهی پر ریسک اما پولساز و پرسود +گام های اصلی برای شروع

پرورش زالو راهی پر ریسک اما پولساز و پرسود +گام های اصلی برای شروع

پرورش زالو را می‌توان شغلی مولد به حساب آورد چرا که این شغل در کنار خود، به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم مشاغل بسیاری را درگیر کرده و به کسب و کار آن مشاغل نیز رونق می‌دهد.

کشور‌های خارجی و به خصوص اروپایی، این روز‌ها به شکل تخصصی روی طب سنتی به‌ وسیله زالو فعالیت می‌کنند. از این روی کشور ما نیز می‌تواند با پرورش زالو وارد این عرصه شده و حتی زمینه صادرات آن را به کشور‌های دیگر فراهم آورد. از جمله خواص درمانی زالو می‌توان به درمان سردرد، سینوزیت، میگرن و بیماری‌های عفونی اشاره کرد. علاوه بر طب سنتی، از زالو در تولید لوازم آرایشی_بهداشتی نیز استفاده می‌شود که این مساله بر فراوان بودن مصرف زالو و اشباع نشدن بازار آن دلالت دارد.

این شغل مناسب شما نیست

پرورش زالو شغل زودبازدهی نیست. پس  اگر برای بازگشت اصل پول به همراه سود آن عجله دارید، بدانید که این شغل مناسب شما نیست.

در کار پرورش زالو، داشتن صبر و حوصله از نکاتی است که هر فرد قبل از ورود به آن باید بدان آگاهی داشته باشد. همانند هر حرفه دیگری، داشتن پشتکار و تخصص از جمله پارامتر‌های اصلی این کار به حساب می‌آید. کم نیستند افرادی که بدون داشتن تخصص و همت لازم برای این کار وارد آن شده و با شکست‌هایی سنگین از آن خارج شده‌اند.

گام های اصلی برای شروع و موفقیت

۱. تحقیق و مطالعات اولیه

ابتدا اطلاعات اولیه خود را تکمیل کنید. شما می توانید با گشتی در سایتهای مختلف، اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید. در ابتدای کار هیچ هزینه ای نکنید؛ بعد از اطمینان از اینکه به این کار علاقمند شده اید باید آموزش ببینید.

۲. دریافت آموزش تخصصی

کسب آموزش تخصصی پرورش و تکثیر زالو می تواند تسلط شما به این کار را افزایش دهد. با دریافت مشاوره نیز می توانید اطلاعات خوبی دریافت کنید.

۳. دریافت مشاوره اولیه

بعد از آموزش به دنبال یک مشاوره اصولی باشید تا پاسخی برای تمام ابهامات و سوالات خود داشته باشید.

۴. خرید تجهیزات و راه اندازی فارم

شروع به کار شما بعد از انتخاب محل مناسب برای پرورش و تکثیر زالو و سپس خرید تجهیزات و وسایل لازم می باشد. در سایت ایران زالو می توانید اطلاعات کاملی در زمینه اطلاعات اولیه، مشاوره ها، خرید وسایل، راه اندازی فارم و… به دست آورید.

۵. سفارش خرید زالو و ادامه فعالیت

بعد از راه اندازی فارم پرورش زالو، باید زالوهای مورد نیاز خود را خریداری کنید. بهتر است برای خرید زالوها نیز با دقت عمل کنید تا بار باکیفیت خرید کنید.

میزان سرمایه و دوره بازگشت آن

برای پرورش زالو باید در فصل بهار و اوایل تابستان، زالوهایی در سایز کوچک خریداری کنید. تقریبا هر زالو لارو و یا سوزنی مبلغی بین ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ تومن در سال ۱۳۹۹ دارند و در زمستان در سایز آرایشی یا طبی با قیمت تقریبی ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان بفروشید.

اینکه با چه میزان سرمایه باید کار را شروع کنید را نمی توان به طور دقیق مشخص کرد اما چنانچه بخواهید به صورت تخصصی وارد این حرفه شوید بایستی تمامی تجهیزات مورد نیاز و مهم را تهیه کنید که در حال حاضر با فرض شروع با حجم کم و در سطح خانگی، مبلغی بین ۳۰ الی ۴۰ میلیون لازم است و برای سطح صنعتی هزینه ای بسیار بیشتر می طلبد.

هر دوره ی پرورش زالو بین ۶ الی ۹ ماه طول می کشد و بعد از این مدت می توانید زالوهای خود را بفروشید. اما در تکثیر زالو زمان بیشتر و تقریبا بیش از یک سال لازم است.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای پرورش زالو به شخص شما نیز بستگی دارد. بعضی از افراد به صورت وسواس گونه نسبت به خرید بعضی از وسایل عمل کرده و هزینه‌های جانبی اضافه ای را برای خود متحمل می شوند. در قدم اول تا آن جا که امکان دارد از هزینه‌های اضافه صرف نظر و کار را به صورت آزمایشی شروع کنید تا پس از کسب تجربه، چنانچه علاقه مند بودید در این کار بمانید، کار خود را گسترش دهید.

چه کارهایی لازمه که ضرر نکنم؟

کسب درآمد یا سود و زیان در پرورش زالو به عوامل مختلفی مانند آموزش مناسب، تجربه کافی فرد پرورش دهنده، وضعیت بازار فروش زالو و… بستگی دارد. پس موارد زیر را جدی بگیرید:

– بدون اطلاعات و خودسرانه وارد این کار نشوید.

– از بازار فروش زالو اطلاع کافی داشته باشید.

– برای سود و پول زیاد در این زمینه وسوسه نشوید؛ زیرا دوره‌های اول بیشتر به عنوان کسب تجربه است.

– عدم دریافت مشاوره و اطمینان از اطلاعات و تجربه خود در این زمینه باعث شکست در این کار می‌شود.

– شروع با تعداد بالا به نیت کسب سود بالا موجب ضرر و زیان در دوره‌های اول می گردد.

– آموزش های سطحی و کلی باعث عدم موفقیت در این شغل می شود.

– بی تجربه بودن در زمینه پرورش و تکثیر زالو باعث می شود تا فردی که در این زمینه وارد شده است نتواند به موفقیت مناسب دست یابد.

علی رغم اینکه پرورش زالو یکی از شغل های پر ریسک است اما اگه بتونید گام به گام و با رعایت اصول جلو برید، مطمئنا درآمد و سود خوبی منتظر شماست. پس بهش فکر کن.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع