
مواد لازم برای آش آلو و عدس
- عدس:دو پیمانه
- لپه:یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده:150 گرم
- سبزی آش:300 گرم
- سیب زمینی و هویج نگینی شده:از هر کدام یک عدد
- پیاز خلالی سرخ شده: یک عدد
- زردچوبه، نمک و فلفل و آب:به میزان لازم
- برنج:نصف پیمانه
- روغن:سه قاشق غذاخوری
- آلو سیاه:پنج عدد

طرز تهیه آش آلو و عدس
عدس و لپه را بشویید و چند ساعت از قبل خیس کنید. برنج را هم بشویید.
گوشت چرخ کرده را با یک عددپیاز رنده شده مخلوط کنید و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت منسجم شود.
بعد از مواد گوشت به اندازه یک فندق جدا کنید و با دست به صورت کوفته قلقلی های ریز فرم دهید.سپس کوفته ها را در مقداری روغن سرخ کنید.
داخل قابلمه ای مناسب به اندازه کافی آب بریزید و پیاز خلالی شده را به همراه هویج ، عدس ، لپه ، برنج و سبزی آش و مقداری از ادویه جات ، روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن آب ، کوفته قلقلی های سرخ شده را داخل آب در حال جوش بریزد . حرارت را کم کنید و بعد از کمی جوشیدن ،سیب زمینی ها و آلوها را داخل آن اضافه کنید.
بعد از اینکه آش جا افتاد آن را در ظرف مورد نظرش سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .







