مواد لازم برای تهیه بیسکویت با تکه های رنگی
- کره :170 گرم
- شکر :1 لیوان
- پنیر خامه ای :120 گرم
- وانیل پودری :نصف ق چ
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- آرد :دو لیوان
- ام اند امز خورد شده :2 لیوان
- جو فوری :1 لیوان
بیسکویت با تکه های رنگی
طرزتهیه بیسکویت با تکه های رنگی
کره را از قبل از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
1 لیوان جو پرک را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی برشته شود ولی نسوزد. جوپرک برشته را در غذاساز بریزید تا پودر شود
سپس آن را کنار بگذارید. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده آن را به یک کاسه بزرگتر منتقل کنید.
120گرم پنیر خامه ای، 1 لیوان شکر ، 170 گرم کره نرم شده و 1/2 قاشق چایخوری وانیل را به زرده ها افزوده و مواد را با همزن خوب بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله دو لیوان آرد را در چند نوبت به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ادامه پودر جوپرک را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر بیسکویت یکدست شود.
در آخر 2 لیوان اسمارتیز را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. هر بار مقداری از خمیر را با دست بردارید و به آن شکل دهید و با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید.
بیسکویت ها را برای یک ربع در فری که از قبل گرم شده بپزید. در حدی که کناره های بیسکویت ها طلایی شود کافی است.
بیسکویت ها را بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
بیسکویت را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .