مواد لازم برای آش ترش ارومیه
- گوشت:1 کیلو
- نخود و لوبیا:مجموعه 150 گرم
- باقلا مازندرانی:نیم کیلو
- تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خالواش (سبزی محلّی شمالی):مجموعا 1.5 کیلو
- برنج:250 گرم
- گوجه سبز ریز خیلی ترش:1 کیلو
- سیر داغ:روی آش 2بته
روش تهیه آش ترش ارومیه
حبوبات را از چند ساعت قبل خیس دهید و طی آن چند بار آبشان را عوض کنید. باقلا را هم جداگانه کمی بپزید.
سپس گوشت را به همراه نخود و لوبیا داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و بپزند.
سبزی ها را تمیز کنید و خوب بشویید و بعد به همراه باقلا پخته شده به آش اضافه کنید.
بعد از کمی پخته شدن سبزی ، برنج و گوجه سبز ترش را به بقیه مواد اضافه کنید.حرارت را کم کنید تا آش کاملا جا بیفتد.
سپس به آش نمک و فلفل اضافه کنید و برای تزیین هم نعنا داغ و سیر داغ روی آش بریزید.
نکات تکمیلی در مورد آش ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش ترش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .