طرز تهیه آش مانتی برای افطار
غذای افطار یکی از اولین و مهمترین وعدههای غذایی بعد از پایان روزهداری است پس باید سبک و مغذی باشد. انواع آش از بهترین غذاهای مناسب افطار است که برای ماه رمضان نیاز بدن شما به آب و انرژی را تا حد زیادی برآورده کرده و با خوردن آنها کمتر احساس گرسنگی و تشنگی میکنید. آش مانتی یکی از آش های ترکیه ای خوشمزه است که حبوبات، بلغور گندم، سبزی، گوشت و... دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردارمی باشد. در ادامه این بخش از پلاس وی شما را با طرز تهیه آش مانتی آشنا می کنیم.
آماده کردن مانتی
ابتدا مانتی ها را تهیه و سپس به سراغ تهیه آش بروید، برای تهیه مانتی مراحل زیر را انجام دهید:
مواد لازم برای تهیه مانتی:
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | 300 گرم |
نمک | یک دوم قاشق چای خوری |
تخم مرغ | سه عدد |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
زردچوبه، کاری، پودرسیر | از هرکدام یک قاشق چای خوری |
پیاز رنده شده | یک عدد، متوسط |
پیاز سرخ شده | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مانتی:
- آرد،نمک،تخم مرغ و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری یکدست و صاف بدست بیاید.
- خمیر را به قطر 3 میلی متر پهن کرده و به شکل مربع کوچک 3*3 ببرید.
- پیاز سرخ شده،گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده و ادویه جات را با هم دیگر مخلوط کنید.
- روی خمیرهایی که برش زدید، به اندازه یک نخود از مایه گوشتی را قرار داده و به شکل مثلث تا زده و به حالت هلالی دور خودش بپیچید.
آماده کردن آش
دراین مرحله شما باید آش راآماده کنید،مراحل تهیه آش عبارتند از:
مواد لازم آش برای افطار:
مواد لازم | مقدار لازم |
برنج | یک پیمانه، 200 گرم |
بلغور گندم | یک پیمانه، معادل 200 گرم |
سبزی آش | 500 گرم |
عدس پخته شده | 300 گرم |
آب گوشت یا مرغ | یک لیتر |
آب | یک لیتر |
زردچوبه | یک قاشق چای خوری |
سیر | سه حبه |
پیاز | یک عدد |
دستور تهیه آش برای افطار:
- برنج و بلغور را چند ساعتی خیس کنید.
- درون قابلمه ای پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
- برنج، بلغور خیس شده و آب گوشت را به قابلمه بیافزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از پخت برنج و بلغور، سبزی آش، عدس پخته را به قابلمه اضافه کنید.
- فلفل و نمک آش را اندازه کنید.
افزودن مانتی ها به آش
- مانتی ها را داخل آب جوش بریزید و روی حرارت قرار داده و بگذارید 3 الی 5 دقیقه بجوشد.
- مانتی ها را آبکش کرده و داخل آش بریزید.
- اجازه دهید مانتی ها کامل درون آش بپزند و آش شما جا بیافتد.
- آش را داخل ظرفی مناسب بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ آن را تزئین نمایید.
نکات تکمیلی در مورد آش برای افطار
- زمان پخت آش مانتی حدود 2 ساعت میباشد.
- آش مانتی را می توانید برای وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید.
- آش مانتی را می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
- مقدار مواد اولیه و دستور تهیه آش مانتی برای 8 نفر مناسب میباشد.
- به جای عدس پخته می توان از عدس خیس خورده استفاده نمود.
- مانتی ها را با خمیر آماده یوفکا نیز می توانید تهیه کنید.
- مانتی ها را با حوصله و کوچک تهیه کنید تا آشتان زیباتربه نظر برسد.
نکات تکمیلی در مورد آش برای افطار
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش برای افطار را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .