وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

اصول پخت حرفه ای و دستور پخت کامل “والک پلو”

اصول پخت حرفه ای و دستور پخت کامل “والک پلو”

والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می کنند “والک پلو” است و بسیار خوشمزه است. این مقدار مواد برای 5 تا 6 نفر کافیست.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو خوشمزه

  • برنج : (4 پیمانه)
  • والک : (500 گرم)
  • ساقه سیر تازه :(2 شاخه)
  • روغن  :(3 تا 4 قاشق سوپخوری)
  • نمک : (به میزان لازم)

پخت والک پلو

طرز تهیه مرحله ای والک پلو

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و  پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.

والک پلو ایرانی

داخل قابلمه ای 2 لیتر آب بریزید. آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید و دم کنی روی در قابلمه  بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

والک پلو ایرانی

اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید.همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

والک پلو

والک چیست :

  • سیر وحشی یا والک گیاهی خوراکی می باشد اما خیلی آسان با بسیاری از گیاهی سمی مانند موگه تداخل پیدا می کند برخی از مردم آن را سمی می دانند.

گیاه والک چه خواصی دارد

- این گیاه اشتها آور می باشد و نیز می تواند ادرار را بیشتر نمایید.

- در گیاه والک خاصیت از بین بردن اسیدی بودن خون وجود دارد.

- این گیاه می توانند برای سرگیجه بسیار مفید باشد.

- مالیده شدن موضعی آن می تواند که در درمان آبسه و کورک مؤثر باشد.

- این گیاه دارای منبعی کامل از ویتامین c  می باشد.

نکات تکمیلی در مورد والک پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
والک پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع