وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

انچیلادای بوقلمون | طرز تهیه “انچیلادای بوقلمون”

انچیلادای بوقلمون | طرز تهیه “انچیلادای بوقلمون”

دستور متفاوت درست کردن بوقلمون تنوع اشتها آوری به سفره‎تان می‎دهد.در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه “انچیلادای بوقلمون” را آموزش خواهیم داد.

 مواد لازم برای انچیلادای بوقلمون

  • گوشت بوقلمون خرد شده:3 پیمانه
  • پنیر موتزارلا : 2 پیمانه
  • آب بوقلمون:2 پیمانه
  • گشنیز :¼پیمانه
  • نان ترتیلا :8 تکه
  • سیر :3 حبه
  • پیاز متوسط :1 عدد
  • فلفل هالاپینو :1 عدد
  • پودر فلفل قرمز:7 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
  • آب آهک :2 قاشق غذاخوری
  • زیره سبز:2 قاشق چای‎خوری
  • پونه:1 قاشق چای‎خوری
  • پودر سیر :1 قاشق چای‎خوری
  • پودر دارچین:1 قاشق چای‎خوری
  • پودر میخک :سر قاشق چای‎خوری
  • شکر :1 قاشق چای‎خوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • پیاز قرمز:به مقدار دلخواه
  • آووکادو:  به مقدار دل خواه
  • گشنیز :به مقدار دل خواه
  • خامه ترش :به مقدار د ل خواه
  • کاهو:به مقدار دل خواه
  • سرکه :به مقدار دل خواه
انچیلادا 

طرز تهیه انچیلادای بوقلمون

ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن زیتون تفت دهید، سپس گوشت بوقلمون را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شود.

در ادامه سیر و فلفل هالوپینو را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید، در مرحله بعد پونه، شکر، میخک و سایر ادویه ها را افزوده و برای چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود.

سپس آب بوقلمون را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد، شعله را کم کرده و اجازه دهید آب مواد کشیده شده و بوقلمون بپزد.

در مرحله آخر آب آهک، گشنیز و پنیر را بریزید و خوب هم بزنید، سپس شعله را خاموش نمایید.

قالب را چرب کرده و نان ها را داخل آن بچینید، مخلوط بوقلمون را روی نان ها بریزید و قالب را برای 15 تا 20 دقیقه در فری که با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

آواکادو، کاهو، گشنیز و پیاز قرمز را نگینی خرد کرده و خامه و سرکه را اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.

انچیلادای را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورید و با سالادی که درست کرده اید میل نمایید.

انچیلادای بوقلمون

نکات تکمیلی در مورد انچیلادای بوقلمون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
انچیلادای بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع