مواد لازم برای انچیلادای بوقلمون
- گوشت بوقلمون خرد شده:3 پیمانه
- پنیر موتزارلا : 2 پیمانه
- آب بوقلمون:2 پیمانه
- گشنیز :¼پیمانه
- نان ترتیلا :8 تکه
- سیر :3 حبه
- پیاز متوسط :1 عدد
- فلفل هالاپینو :1 عدد
- پودر فلفل قرمز:7 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- آب آهک :2 قاشق غذاخوری
- زیره سبز:2 قاشق چایخوری
- پونه:1 قاشق چایخوری
- پودر سیر :1 قاشق چایخوری
- پودر دارچین:1 قاشق چایخوری
- پودر میخک :سر قاشق چایخوری
- شکر :1 قاشق چایخوری
- نمک :به مقدار لازم
- پیاز قرمز:به مقدار دلخواه
- آووکادو: به مقدار دل خواه
- گشنیز :به مقدار دل خواه
- خامه ترش :به مقدار د ل خواه
- کاهو:به مقدار دل خواه
- سرکه :به مقدار دل خواه
طرز تهیه انچیلادای بوقلمون
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن زیتون تفت دهید، سپس گوشت بوقلمون را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه سیر و فلفل هالوپینو را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید، در مرحله بعد پونه، شکر، میخک و سایر ادویه ها را افزوده و برای چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود.
سپس آب بوقلمون را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد، شعله را کم کرده و اجازه دهید آب مواد کشیده شده و بوقلمون بپزد.
در مرحله آخر آب آهک، گشنیز و پنیر را بریزید و خوب هم بزنید، سپس شعله را خاموش نمایید.
قالب را چرب کرده و نان ها را داخل آن بچینید، مخلوط بوقلمون را روی نان ها بریزید و قالب را برای 15 تا 20 دقیقه در فری که با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
آواکادو، کاهو، گشنیز و پیاز قرمز را نگینی خرد کرده و خامه و سرکه را اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.
انچیلادای را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورید و با سالادی که درست کرده اید میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد انچیلادای بوقلمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
انچیلادای بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .