مواد لازم جهت تهیه بورک با کلم برگ :
- مرغ پخته و ریش ریش شده:300 گرم
- سیب زمینی رنده شده:1 عدد
- پیاز خرد شده:1 عدد
- هویج رنده شده:1 عدد
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- آویشن:به میزان لازم
طرز تهیه بورک با برگ کلم :
برگ کلم سفید را برگ برگ کنید و به مدت 5 دقیقه در آب جوش بریزید تا نرم شوند.
بعد آنها را آبکش کنید تا خنک شوند. برای اینکه قسمت کلفت برگ را جدا کنید آن را به شکل عدد 7 برش بزنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز را داخل آن تقت دهید.
وقتی پیاز طلایی شد. سیب زمینی های خرد شده را داخل آن بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید .
بعد هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد پخته شوند.
سپس مرغ را به همراه ادویه جات و نمک به مواد تفت داده شده اضافه کنید و در تابه را ببندید تا برای چند دقیقه همه مواد کنار هم مزه دار شوند.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مواد کمی خنک شوند.
بعد از خنک شدن مواد ، مقداری آز آن را برداشته و در وسط برگ ریخته و برگ را مانند رول ببندید.
به طوری که قسمت بالا و پایین آن به طرف داخل بورک برود.
تخم مرغ را هم بزنید و بورک های آماده شده را داخل آن بغلطانید. و بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورک با کلم برگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بورک با کلم برگ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .