مواد لازم بورک مرغ و سبزیجات
- خمیر یوفکا :20 عدد
- سینه مرغ :یک عدد
- برنج قهوه ای :یک فنجان
- ذرت :یک فنجان
- پنیر فتا :100 گرم
- لوبیا چیتی :یک فنجان
- پیازچه :3 شاخه
- سیر :سه حبه
- کره ذوب شده :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
روش تهیه بورک مرغ و سبزیجات
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و داخل تابه ای تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس یک لیوان آب بریزید و اجازه دهید بپزد و آبش تمام شود.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
پیازچه ها را خرد کرده و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و سرخ کنید.
سیر را هم رنده کرده و با پیاز تفت دهید تا سرخ شود، برنج ، ذرت و لوبیا را از قبل نیم پز کرده و داخل مخلوط پیاز و سیر بریزید.
در نهایت مرغ را افزوده و نمک و ففل را اندازه کنید و اجازه دهید مواد کمی بپزد.
در این میان خمیر را آماده کنید، یک لایه خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف باز کنید و با یک قلمو روی آن را کره بمالید.
لایه بعدی خمیر یوفکا را روی لایه قبلی باز کرده و خوب صاف کنید ، سپس همانند لایه قبل آن را چرب نمایید.
چهار لایه خمیر را به همین شکل روی هم قرار داده و چرب کنید.
مقداری از مواد را روی خمیر بریزید و آن را رول کنید، لبه های خمیر را روی مواد برگردانید.
به همین ترتیب بورک ها را آماده کرده و داخل سینی فر بچینید ، سپس در فر قرار دهید تا روی بورک ها طلایی شود.
بورک های مرغ را از فر خارج کره و بعد از اینکه کمی خنک شد در ظرف سرو بچینید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورک مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بورک مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .