دستور تهیه ترشی ذرت
درست کردن ترشی ذرت کار بسیار سادهای است و شما میتوانید این ترشی را با تغییرات جزئی، به شکل ترشی ذرت ساده، ترشی بلال شیری، ترشی ذرت و فلفل درست کنید.
مواد لازم ترشی ذرت
- ذرت کامل :8 عدد بزرگ
- سرکه سیب :½4 پیمانه
- پیاز قرمز:1 عدد بزرگ
- شکر:¾پیمانه
- نمک :¼پیمانه
- فلفل چیلی قرمز :7 عدد
- برگ بوی خشک :1 عدد
طرز تهیه ترشی ذرت :
مرحله اول:
برای درست کردن ترشی ذرت در یک قابلمه آب ، شکر ، نمک ، سرکه و برگ بو را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود.
مرحله دوم:
فلفل چیلی ها را هم از طول بشکافید و به بقیه مواد اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 جوش آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا 10 دقیقه ای خنک شود.
مرحله سوم:
در این فاصله ذرت ها را به طول 4 سانتیمتر ببرید و به همراه پیاز های ورقه ای شده نازک در 4 شیشه 1 لیتری دردار و تمیز قرار دهید.
مرحله آخر:
مخلوط سرکه و شکر و نمک را که هنوز کاملا خنک نشده است داخل شیشه ها بریزید و با در باز شیشه ها را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید تا خنک شود.بعد در شیشه ها را ببندید و به مدت 1 روز یا نهایت 2 روز در یخچال نگه دارید تا آماده شود.
بعد ذرت ها را به صورت سرد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
ترشی ذرت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .