مواد لازم برای ترشی قارچ
- قارچ ریز 1 کیلو
- سبزیجات معطر شامل (ترخون.سیر.فلفل سبز یا قرمز.نعنا) به اندازه کافی
- سرکه سفید 1 پیمانه
- نمک 8 قاشق غذاخوری
- آب دو نیم تا سه لیتر
طرز تهیه ترشی قارچ
سبزی ها را تمیز کنید و بشوید تا خشک شوند.قارچ ها را هم بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش کشیده شود.
در مرحله بعد آب را با سرکه و نمک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود.
وقتی همه مواد آماده بودند در ظرف مورد نظرتان قارچ ها را بریزید و لا به لای قارچ ها سبزیهای معطر ، سیر و فلفل بگذارید.
بعد درون ظرف سرکه سرد شده بریزد و پر کنید. در ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت 2 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا قارچ ها آماده شوند.
نکات تکمیلی در مورد ترشی قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه