وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ترشی چاغاله بادام | طرزتهیه ترشی چاغاله بادام

ترشی چاغاله بادام | طرزتهیه ترشی چاغاله بادام

برای درست کردن ترشی چاغاله بادام ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک کرده شستشو دهید...

مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام

  •  چاغاله:بادام 1 کیلو
  • نمک:به مقدار لازم
  • سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد

ترشی

طرزتهیه ترشی چاغاله بادام

برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .

بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده شود.

سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک شود و پوستش جمع شود.

چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.

چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.

ترشی چغاله بادام

نکات تکمیلی در مورد ترشی چاغاله بادام

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع