مواد لازم برای تیرامیسوی کدو تنبل
- لیدی فینگر : 115 – 140 گرم
- سیروپ ذرت :نصف فنجان
- قهوه غلیظ: 2 ق غ
مواد میانی تیرامیسوی کدو تنبل
- پوره کدو تنبل: سه چهارم فنجان
- دارچین :1 ق چ
- زنجبیل : نصف ق چ
- نمک: یک چهارم ق چ
- خامه قنادی : نصف فنجان
- شکر :یک چهارم فنجان
مواد رویه تیرامیسو
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه : 225 گرم
- شکر: یک چهارم فنجان
- خامه قنادی :نصف فنجان
تیرامیسوی کدو تنبل
طرز تهیه تیرامیسوی کدو تنبل
ابتدا کدو تنبل را پوست گرفته و تکه تکه کنید سپس آن را با مقداری آب بپزید و بگذارید تا خنک شود حالا کدو تنبل را به همراه دارچین، نمک و زنجبیل داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.
در ادامه خامه و شکر را در ظرف دیگری مخلوط کرده و با هم زن خوب بزنید تا فرم بگیرد ، سپس آن را به پوره کدو تنبل اضافه کرده و با یک قاشق به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد یک نایلون داخل قالب بیاندازید طوری که لبه های آن از قالب بیرون بزند سپس چند عدد از بیستکوییت های لیدی فینگر را داخل قالب بچینید ، سیروپ و قهوه را با هم مخلوط کرده و مقداری از آن را روی بیستکوییت ها بریزید.
در ادامه نیمی از مخلوط کدوتنبل را روی مواد بریزید و روی آن دوباره بیستکوییت بچینید و در آخر روی آن را با سیروپ و پوره کدو تنبل پر کنید.
مواد رویه را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را روی مواد داخل قالب بریزید و روی قالب را بپوشانید و برای 8 ساعت در یخچال نگهداری نمایید تا خودش را بگیرد.
بعد از گذشت زمان گفته شده تیرامیسوی کدو تنبل را با کمک نایلونی که از لبه های قالب بیرون زده خارج کرده و در ظرف مورد نظر بگذارید و سرو نمایید.
تیرامیسوی کدو تنبل بی نهایت خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد تیرامیسوی کدو تنبل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
تیرامیسوی کدو تنبل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .