مواد لازم برای شربت خاگینه هویج
- زعفران حل کرده :یک قاشق سوپ خوری
- روغن مایع :100 میلی لیتر
- پودر قند:60 گرم
- شکر :400 گرم
- آب:دو پیمانه
- آبلیمو :دو قاشق سوپخوری
مواد لازم خاگینه هویج
- هویج متوسط :3 عدد
- تخم مرغ :5 عدد
- گردوی خرد کرده:240 گرم
- دارچین :3 قاشق سوپ خوری
- پودر پسته یا خلال پسته :به میزان لازم
طرز تهیه شربت خاگینه هویج
قبل از انجام هر کاری زعفران را سائیده و با یک قاشق آب داغ مخلوط نموده و بگذارید تا دم بکشد.
حالا شکر را در قابلمه ای بریزید و با دو پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
زمانی که دانه های شکر بهخوبی در آب حل شدند، آب لیمو را بریزید و اجازه دهید 3 الی 4 دقیقه بجوشد.
سپس زعفران را افزوده و بعد از یکی دو جوش شعله را خاموش نمایید و خاگینه هویج را به روش زیر آماده نمایید:
هویج ها را از قبل پوست گرفته، بشویید و رنده کنید. 5 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی مخلوط کنید تا باز شود.
در ادامه هویج و تخم مرغ را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید.
تابه ای مستطیلی شکل را چرب نموده و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
مخلوط هویج و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و برای 5 الی 7 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه گرم شده قرار دهید.
گردو ، پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی خاگینه هویج بریزید، سپس رول کرده و شیره را روی آن بریزید.
خاگینه را برای 30 دقیقه دیگر در فر قرار داده و با دمای 150 درجه آن را بپزید.
نکات تکمیلی در مورد خاگینه هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
خاگینه هویج را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .