وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

دلمه کدو | طرز تهیه “دلمه کدو”

دلمه کدو | طرز تهیه “دلمه کدو”

خواص خوب “دلمه کدو” و تنوعی که این غذا به سفره‎تان می‎دهد برای پذیرای عالی است.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای دلمه کدو

  • کدو:1 کیلوگرم
  • گوشت چرخ شده:  ٢5٠ گرم
  • قارچ:٢5٠ گرم
  • پنیر پیتزا: 1 پیمانه
  • پیاز:2 عدد
  • رب گوجه‎فرنگی:1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، آویشن:به مقدار دلخواه 
دلمه

طرز تهیه دلمه کدو

ابتدا سرو ته کدو را بریده و داخل آن را خالی کنید ، سپس در تابه ای با مقداری روغن سرخ نمایید.

پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری سرخ کنید ، گوشت چرخ کرده را بریزید و تفت دهید، سپس قارچ را بریزید تا آب آن کشیده شده و بپزد. در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و آویشن و رب را بریزید و تفت دهید تا رنگ دهد.

سس را داخل کدوها بریزید و پنیر را روی آن بپاشید و برای 45 دقیقه در فر قرار دهید تا با دمای 170 درجه سانتی گراد پخته و برشته شود.دلمه کدو را بعد از پخت در ظرف مخصوص سرو قرار داده و میل نمایید.

دلمه کدو

نکات تکمیلی در مورد دلمه کدو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
دلمه کدو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع