مواد لازم برای دلمه کدو
- کدو:1 کیلوگرم
- گوشت چرخ شده: ٢5٠ گرم
- قارچ:٢5٠ گرم
- پنیر پیتزا: 1 پیمانه
- پیاز:2 عدد
- رب گوجهفرنگی:1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، آویشن:به مقدار دلخواه
طرز تهیه دلمه کدو
ابتدا سرو ته کدو را بریده و داخل آن را خالی کنید ، سپس در تابه ای با مقداری روغن سرخ نمایید.
پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری سرخ کنید ، گوشت چرخ کرده را بریزید و تفت دهید، سپس قارچ را بریزید تا آب آن کشیده شده و بپزد. در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و آویشن و رب را بریزید و تفت دهید تا رنگ دهد.
سس را داخل کدوها بریزید و پنیر را روی آن بپاشید و برای 45 دقیقه در فر قرار دهید تا با دمای 170 درجه سانتی گراد پخته و برشته شود.دلمه کدو را بعد از پخت در ظرف مخصوص سرو قرار داده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد دلمه کدو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
دلمه کدو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .