وی فور یو
7 ماه پیش / خواندن دقیقه

ساندویچ مرغ و تخم مرغ | طرز تهیه “ساندویچ مرغ و تخم مرغ”

ساندویچ مرغ و تخم مرغ | طرز تهیه “ساندویچ مرغ و تخم مرغ”

“ساندویچ مرغ و تخم مرغ” یک غذای خوشمزه و مفید برای دوستداران ساندویچ است که در مدت زمان کمی می توانید حاضر کنید.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم برای ساندویچ مرغ و تخم مرغ

  • سینه مرغ :80 الی 100 گرم
  • تخم مرغ :یک عدد
  • نان تست :2 عدد
  • مخلفات :به مقدار و نوع دلخواه
  • زنجفیل رنده شده :به مقدار لازم
  • جوز هندی :به مقدار لازم
  • پیاز خلالی :1/2 عدد
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • نمک :به مقدار لازم
ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ

ابتدا مرغ را با نمک ، جوز هندی ، زنجبیل رنده شده ، روغن زیتون و پیاز مخلوط کرده و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

سپس آن را از یخچال خارج کرده و گریل کنید ، مرغ را روی یک تکه نان تست قرار داده و تخم مرغ را با کمی روغن به شکل نیمرو بپزید و روی مرغ قرار دهید.

مخلفات (گوجه ، کاهو ، خیار شور و...) را روی نیمرو بچینید و در آخر یک تکه نان تست قرار داده و میل نمایید. 

ساندویچ مرغ و تخم مرغ

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ و تخم مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ و تخم مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع