مواد لازم برای ساندویچ مرغ و تخم مرغ
- سینه مرغ :80 الی 100 گرم
- تخم مرغ :یک عدد
- نان تست :2 عدد
- مخلفات :به مقدار و نوع دلخواه
- زنجفیل رنده شده :به مقدار لازم
- جوز هندی :به مقدار لازم
- پیاز خلالی :1/2 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ
ابتدا مرغ را با نمک ، جوز هندی ، زنجبیل رنده شده ، روغن زیتون و پیاز مخلوط کرده و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و گریل کنید ، مرغ را روی یک تکه نان تست قرار داده و تخم مرغ را با کمی روغن به شکل نیمرو بپزید و روی مرغ قرار دهید.
مخلفات (گوجه ، کاهو ، خیار شور و...) را روی نیمرو بچینید و در آخر یک تکه نان تست قرار داده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ و تخم مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ و تخم مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .