مواد لازم برای ساندویچ گوشت گردن تند
- گوشت گردن گاو :1500 گرم
- کنسرو گوجه خرد شده : 400 گرم
- سس چیپوتل:150 گرم
- فلفل جلاپینو تند :75گرمی
- پیاز:یک عدد
- سیر:3 حبه
- فلفل نیومکزیکو:2 قاشق سوپخوری
- عسل :یک قاشق سوپخوری
- نمک :2 قاشق چایخوری
- زیره سبز:یک قاشق چایخوری
- عصاره گوشت گاو :2 پیمانه
- نان باگت یا نان همبرگر سبوس دار :6 عدد
طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند
ابتدا پیاز ، سیر ، فلفل جلاپینو و گوشت را خرد کرده و داخل آرام پز بریزید، سپس بقیه مواد را افزوده و با حرارت ملایم بپزید.
زمانی که گوشت به خوبی پخت و نرم شد ، در آرام پز را بردارید و اجازه دهید آب مواد کمی تبخیر شده و غلیظ شود.
گوشت را به کمک یک چنگال ریش ریش کرده و داخل نان باگت بریزید و با برشی از پیاز ، مقداری جعفری و کمی کاهو و پنیر سرو نمایید.
و یا در صورت تمایل میتوانید گوشت را به همراه سس آن با برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ساندویچ گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .