وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ساندویچ گوشت | طرز تهیه “ساندویچ گوشت” گردن تند

ساندویچ گوشت | طرز تهیه “ساندویچ گوشت” گردن تند

ساندویچ گوشت گردن گاو یک “ساندویچ گوشت”ی کم زحمت و لذیذ برای مهمانی‎های رسمی که حتی می ‎توانید آن را به صورت خوراک نیز سرو کنید.

مواد لازم برای ساندویچ گوشت گردن تند

  • گوشت گردن گاو  :1500 گرم
  • کنسرو گوجه خرد شده : 400 گرم
  • سس چیپوتل:150 گرم
  • فلفل جلاپینو تند :75گرمی
  • پیاز:یک عدد
  • سیر:3 حبه
  • فلفل نیومکزیکو:2 قاشق سوپخوری
  • عسل :یک قاشق سوپخوری
  • نمک :2 قاشق چایخوری
  • زیره سبز:یک قاشق چایخوری
  • عصاره گوشت گاو :2 پیمانه
  • نان باگت یا نان همبرگر سبوس دار :6 عدد  
ساندویچ گوشت

طرز تهیه ساندویچ گوشت گردن تند

ابتدا پیاز ، سیر ، فلفل جلاپینو و گوشت را خرد کرده و داخل آرام پز بریزید، سپس بقیه مواد را افزوده و با حرارت ملایم بپزید.

زمانی که گوشت به خوبی پخت و نرم شد ، در آرام پز را بردارید و اجازه دهید آب مواد کمی تبخیر شده و غلیظ شود.

گوشت را به کمک یک چنگال ریش ریش کرده و داخل نان باگت بریزید و با برشی از پیاز ، مقداری جعفری و کمی کاهو و پنیر سرو نمایید.

و یا در صورت تمایل میتوانید گوشت را به همراه سس آن با برنج میل کنید.

ساندویچ گوشت

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ساندویچ گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع