مواد لازم برای سوپ تایلندی تام یام
- عصاره سبزیجات:5 فنجان
- فلفل چیلی سبز یا قرمز (عمودی بریده بشه) :1 عدد
- قارچ تازه (خرد شده):10 عدد
- گلچه گل کلم (نیم پز شده) :10 تا 12 عدد
- علف لیمو خرد شده:1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو:1 قاشق چایخوری
- نمک :برای مزه دار کردن
- ترشی فلفل :برای سرو
سوپ تام یام تایلندی
طرز تهیه سوپ تایلندی تام یام
داخل قابلمه ای عصاره سبزیجات را بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاد.بعد به آن علف لیمو ، فلفل چیلی، گل کلم، و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا دو تا سه دقیقه جوش بخورد و بپزد.
در چند دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و به داغ و همراه با ترشی فلفل سرو کنید.
نکته
اگر دوست داشته باشید میتوانید به مواد این سوپ میگو یا مرغ خرد شده و یا هر نوع سبزی دیگری را که دوست دارید اضافه کنید. فقط باید حواستان باشد در صورت اضافه شدن مرغ و میگو، سوپ باید بیشتر بجوشه تا خوب پخته شود.
سوپ تام یام خوشمزه و خوش طعم
نکات تکمیلی در مورد سوپ تام یام
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ تام یام را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .