وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

سوپ ترخینه | طرز تهیه “سوپ ترخینه”

سوپ ترخینه | طرز تهیه “سوپ ترخینه”

“سوپ ترخینه” یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای سوپ ترخینه

  • ترخینه :2 تکه
  • لپه و عدس :نیم پیمانه
  • اسفناج خرد شده:3 قاشق غذاخوری
  • پیاز درشت:یک عدد
  • آب مرغ :3 لیوان
  • نمک و زردچوبه :به میزان لازم
پیش غذا
پخت سوپ ترخینه خوشمزه

طرز تهیه سوپ ترخینه

ابتدا ترخینه را یک ساعتی خیس دهید. بعد عدس و لپه را به صورت جداگانه بپزید.
در ظرفی دیگر ترخینه خیس داده شده را به همراه آب گوشت، پیاز خرد شده، مقداری نمک و زردچوبه را مخلوط کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد.
سپس عدس و لپه پخته شده را اضافه کنید.در مراحل آخر پخت هم اسفناج را اضافه کنید.
وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید و کاملا پخته شد ، از روی حرارت بردارید و در ظرف سوپ خوری مورد نظرتان بکشید و نوش جان کنید.
برای خوشمزه تر شدن سوپ می توانید از گوشت بال و گردن مرغ نیز استفاده کنید. به این ترتیب که بعد از پخت استخوان ها یشان را جدا و گوشت آنها را ریز ریز کرده و به داخل سوپ اضافه کنید.
سوپ ترخینه

سوپ ترخینه کرمانشاهی

نکات تکمیلی در مورد سوپ ترخینه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ ترخینه را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع