وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سوپ تره فرنگی | طرز تهیه “سوپ تره فرنگی” با قلم گوساله

سوپ تره فرنگی | طرز تهیه “سوپ تره فرنگی” با قلم گوساله

ارزش غذایی سوپ تره فرنگی باعث شده که علاوه بر یک پیش غذای مجلسی برای بهبود و درمان برخی از بیماری هم مفید باشد.

نحوه درست کردن سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی یک سوپ معروف و محبوب در بسیاری از کشورهاست.این سوپ که جزو سوپهای پایه محسوب می شود بسیار پرطرفدار و خوشمزه است و در مدت زمان کوتاهی هم آماده میشود. 

مواد لازم برای سوپ تره فرنگی

  • قلم گوساله :1 عدد
  • تره فرنگی نسبتاً درشت :6 عدد
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • کره :50 گرم
  • خامه :1 پیمانه
  • شیر :1 لیتر
  • آرد :3 قاشق غذا خوری
  • آب :2 پیمانه
  • نمک و فلفل :به مقدار نیاز

سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

مرحله اول:

 برای درست کردن سوپ تره فرنگی ،تره فرنگی ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید.سپس تره فرنگی ها را با 2 پیمانه آب و قلم گوساله به مدت 1 ساعت بپزید.

مرحله دوم:

بعد از این ساعت تره فرنگی ها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید.و بعد داخل  قابلمه برمیگردانیم.

مرحله سوم:

در یک تابه آرد را با کره تفت دهید و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.

مرحله ششم:

وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ میریزیم تا با تره فرنگی ها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتد.

در نهایت:

در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.

 هنگام سرو سوپ در ظرفی که میخواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ را با چنگال خوب هم میزنیم و سوپ داغ را کم‌کم روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم  تا کاملا یکدست شوند.

سپس  روی سوپ را با خامه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع