نحوه درست کردن سوپ تره فرنگی
سوپ تره فرنگی یک سوپ معروف و محبوب در بسیاری از کشورهاست.این سوپ که جزو سوپهای پایه محسوب می شود بسیار پرطرفدار و خوشمزه است و در مدت زمان کوتاهی هم آماده میشود.
مواد لازم برای سوپ تره فرنگی
- قلم گوساله :1 عدد
- تره فرنگی نسبتاً درشت :6 عدد
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- کره :50 گرم
- خامه :1 پیمانه
- شیر :1 لیتر
- آرد :3 قاشق غذا خوری
- آب :2 پیمانه
- نمک و فلفل :به مقدار نیاز
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
مرحله اول:
برای درست کردن سوپ تره فرنگی ،تره فرنگی ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید.سپس تره فرنگی ها را با 2 پیمانه آب و قلم گوساله به مدت 1 ساعت بپزید.
مرحله دوم:
بعد از این ساعت تره فرنگی ها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید.و بعد داخل قابلمه برمیگردانیم.
مرحله سوم:
در یک تابه آرد را با کره تفت دهید و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.
مرحله ششم:
وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ میریزیم تا با تره فرنگی ها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتد.
در نهایت:
در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.
هنگام سرو سوپ در ظرفی که میخواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ را با چنگال خوب هم میزنیم و سوپ داغ را کمکم روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
سپس روی سوپ را با خامه تزیین میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .