مواد لازم برای سوپ سیر اسپانیایی
- سیر:یک بوته، پوست کنده
- تخم مرغ:4 عدد
- نان تست :4 ورقه
- آب گوشت :به میزان لازم
- روغن زیتون بکر:4 قاشق غذاخوری
- پاپریکا:4 قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز:نصف قاشق چای خوری
- جعفری ساطوری :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
دستور پخت سوپ سیر اسپانیایی
طرز تهیه سوپ سیر اسپانیایی
برای شروع ابتدا فرتان را روی حرارت 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سپس داخل قابلمه ای روغن زیتون را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
بعد سیرها را در داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
سپس سیرهای سرخ شده را از داخل روغن دربیاورید و 4 ورق نان تست را داخل همان روغن برشته کنید.
بعد از برشته شدن از داخل روغن خارج کنید و برای چند ثانیه یک قاشق غذاخوری از پودر پاپریکا را در روغن سرخ کنید.
سپس آب گوشت را به همراه زیره و بقیه پودر پاپریکا در قابلمه بریزید.
سیرها های سرخ شده را له کنید و به داخل قابلمه اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل داخل آب گوشت بریزید و بگذارید تا 20 دقیقه ای با حرارت کم بجوشد.
ورقه های نان برشته شده را خرد کنید و هر کدام را در داخل یک کاسه سوپ خوری که بتوان داخل فر گذاشت قرار دهید و روی آن سوپ سیر را بریزید.
سپس در هر کاسه یک تخم مرغ بشکنید و کاسه ها را به مدت 8 تا7 دقیقه در فر بگذارید تا تخم مرغ کاملا ببندد.بعد از پخت تخم مرغ آنها را از فر خارج کنید و روی آنهاجعفری ساطوری بپاشید و به صورت داغ سرو کنید.
نکته های مهم :
اگر از نان بیات چند روز مانده استفاده کنید سوپتان بهتر میشود.
بجای پخت تخم مرغ در فر می توانید آن را در همان قابلمه سوپ شکسته و در آن را ببندید تا حدود 10 دقیقه تخم مرغ ها ببندند و بپزند
تخم مرغ ها را میتوانید هم بزنید و به صورت نواری در سوپ بریزید تا زیباتر شود.
سوپ سیر اسپانیایی
نکات تکمیلی در مورد سوپ سیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ سیر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .