مواد لازم برای تهیه شامی رودباری
- گوشت گوساله چرخ شده: 300 گرم
- پیاز متوسط:2 عدد
- سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ):به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- گلپر پودر شده:به میزان لازم
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه شامی رودباری
گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک، فلفل ، گلپر و سبزیجات معطر خوب مخلوط کنید و با دست ورز دهید. حتما قبل از اضافه کردن پیاز ، آب آن را بگیرید.
مواد را در ظرف دربسته بریزید و در داخل یخچال به مدت یک تا دو ساعت قرار دهید .
بعد از سپری شدن این زمان ، از مایه گوشت را به اندازه دلخواه بردارید و فرم دهید . سپس در تابه ای مقداری روغن زیتون بریزد و شامی ها را سرخ کنید.
بعداز سرخ شدن شامی ها ، گوجه رنده شده را در روغن تفت دهید و بعد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید و شامی های سرخ شده را داخل آن قرار دهید و بگذارید تا به آرامی شامی ها به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزند.
این شامی را میتوانید با نان و یا کنار برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی رودباری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
شامی رودباری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .