وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

شایع ترین نگرانی ها در مورد سلامتِ زنان و دختران

شایع ترین نگرانی ها در مورد سلامتِ زنان و دختران

زنان و دختران بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به برخی بیماری ها هستند بنابراین باید مشکلات و بیماری های شایع مربوط به خود را بدانند و از آن ها جلوگیری کنند.

شایع ترین نگرانی ها در مورد سلامتِ زنان و دختران

همان طور که می دانید بعضی از مشکلات و نگرانی ها در مورد خانم ها و دختران بیشتر از آقایان می باشد و بسیار مهم است که خانم ها از آن ها آگاهی داشته باشند تا در صورت نیاز بتوانند آن ها را بهتر مدیریت کنند. در این قسمت از بهداشت و سلامت پلاس وی مواردی مهم در مورد نگرانی های رایج سلامت زنان و دختران را به شما معرفی خواهیم کرد.

اختلال مربوط به غذا خوردن

این روز ها معمولا با وجود غذاهای مختلف و همچنین سبک زندگی غلط، اختلالات مربوط به غذا خوردن بیشتر اتفاق می افتد که در بین خانم ها هم رایج تر است. علت آن افزایش استرس و اضطراب می باشد.

بعضی از خانم ها نیز به دلیل مشکلاتی مثل کم خونی آنورکسی به این مشکل دچار می شوند و بعضی از آنها به مشکلات غذا خوردن و کم خوری یا پرخوری مبتلا می گردند که همه این ها سلامت کلی بدن شان را به هم می ریزد.

کم خوری غذا

استرس و اضطراب

استرس و اضطراب یک واکنش استاندارد در زندگی هر فرد می باشد که پاسخ دادن به آن سخت و عجیب و غریب است و معمولاً در طولانی مدت اتفاق می افتد.

اغلب اوقات ترس شدید در خانم ها قابل کنترل نیست و ممکن است به یک اختلال در آن ها تبدیل شود. شاید هم بعد از تجربه یک اتفاق غم انگیز بیشتر اتفاق بیفتد که همه این ها در صورت درمان نشدن، منجر به یک وضعیت خطرناک خواهد شد.

سرطان سینه

سرطان سینه یکی از رایج ترین نگرانی ها در بین خانم ها است. میلیون ها زن در سراسر جهان هر سال از سرطان سینه رنج می برند و یکی از بدترین و خطرناک ترین مشکلات زنان و دختران است که هر چه سریع تر باید تشخیص داده شود تا از پیشرفت آن جلوگیری گردد.

این سرطان معمولاً از غده های شیری شروع می شود و می تواند در بخش های دیگر بدن هم پخش شود. سرطان سینه را می توان در مرحله اول تشخیص داد اما باید آزمایش های مختلف را به عمل آورد تا وضعیت خانم مورد بررسی قرار بگیرد.

سرطان سینه

چاقی و اضافه وزن

میلیون ها زن جوان در سراسر جهان به چاقی مبتلا هستند. چاقی و اضافه وزن می تواند عامل ایجاد مشکلات جدی و مزمن باشد. حتی می تواند عاملی برای پریود های نامنظم، سندروم تخمدان پلی کیستیک و نا باروری، ریزش موی شدید، کچلی و آکنه باشد. چاقی همیشه موضوع جدی نیست اما می توان آن را کنترل کرد تا از خطرات و مشکلات بعدی احتمالی آن هم جلوگیری شود.

دیابت نوع دو

دیابت نوع دو یک وضعیت مزمن و اختلال متابولیک در بدن می باشد که فرد قادر نیست قند خون خود را در یک مسیر مناسب به جریان بیندازد و آن را بسوزاند و این بیماری در خانم ها رایج تر است و بدن آن ها به انسولین مقاومت نشان می دهد.

شاید یک متخصص بتواند آن را درمان کند اما حدودا انواع مزمن آن ها برای درمان به چندین سال زمان نیاز دارند. علائمی مثل ادرار مکرر، افزایش تشنگی، خستگی، تاری دید و گرسنگی جزء علائم دیابت نوع 2 هستند و حدود هشت و نیم درصد افراد در سراسر جهان به دیابت نوع 2 مبتلا می باشند.

دیابت نوع دو

کم خونی

کم خونی وضعیتی است که در آن سلول های خونی گلبول های قرمز را از دست می دهند و با کمبود آن ها مواجه می شوند و یک اختلال در آن ها شکل می گیرد و بدن نمی تواند با وجود سلول های خونی با تعداد کم فعالیت کند سپس مشکلات مربوط به جریان اکسیژن اتفاق می افتد، علائم مربوط به کم خونی، تنگی نفس، خستگی، مشکلات پوستی، سرگیجه، تپش قلب و بی حالی را نیز به دنبال دارد. درمان آن از طریق مکمل آهن و ویتامین ب است.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع