مواد لازم برای شش انداز بادمجان
- بادمجان قلمی بدون تخم : 5 عدد
- پیاز سرخ کرده :4 قاشق سوپخوری
- رب انار :2 قاشق سوپخوری
- مغز گردو ساییده شده :300 گرم
- نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه شش انداز بادمجان :
بادمجان ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید و مقداری نمک به آن آغشته کنید و در سبد قرار دهید تا یکی دو ساعت بماند و تلخی احتمالی آن برطرف شود.
همچنین هنگام سرخ کردن هم روغن کمتری مصرف کند.قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس مغز گردو را داخل آن تفت دهید. بعد پیاز سرخ شده را همراه زردچوبه در گردوی تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
بعد رب انار و 2 تا 3 پیمانه آب ولرم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا خورش با حرارت کم جا بیفتد.
در حین پخت خورش مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.بادمجان های نمک زده را در زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
سپس آن را خشک کنید و در روغن سرخ کنید.بادمجان های سرخ شده را داخل خورشت بریزید تا خورش لعاب انداخته و آرام آرام جا بیفتد
این خورشت خوشمزه را در کنار برنج سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد شش انداز بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
شش انداز بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .