مواد لازم اردک با سس پرتقال
مارمالاد پرتقال 1 پیمانه
آب پرتقال ¾ پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ ¾ پیمانه
سینه اردک 4 عدد
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه اردک با سس پرتقال
در یک قابلمه کوچک، آب پرتقال، آب مرغ، مارمالاد پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شعله زیاد آنها را به جوش آورید.
می توانید از این دستور برای تهیه مارمالاد پرتقال استفاده کنید ولی ورقه ژلاتین داخل آن استفاده نکنید.
سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا این مخلوط غلیظ شود. اگر هنوز رقیق است آرد ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.
این سس را تا زمانی که غذا را سرو می کنید گرم نگه دارید.
در فاصله ای که سس غلیظ می شود، سینه اردک را به صورت ورقه استیک ببرید و روی هر دو سمت آنها پاپریکا بزنید.
هر دو طرف آنها را روی گریل و یا تابه گریل با حرارت ملایم گریل کنید.
بسته به ضخامت برشی که داده این زمان پخت گوشت سینه اردک متفاوت است؛ ولی توجه داشته باشید که گوشت کاملا بپزد ولی خشک نشود و آبدار باشد.
برای سرو ابتدا سس را در بشقاب ها ریخته و تکه های گریل شده را روی آن قرار دهید؛ اگر خلاف این روش را انجام دهید کاور گوشت شما دیگر کرانچی و برشته نیست و با سس نرم می شود.
نکات تکمیلی در مورد اردک با سس پرتقال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اردک با سس پرتقال را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .