موادلازم برای استیک کردن ماهی:
- ماهی :1کیلو
- آبلیمو :1/5قاشق غذا خوری
- کره :150گرم
- جعفری خرد شده :مقداری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه استیک ماهی:
ماهی را به اندازه های دلخواه تکه کنید و به دو طرف آن ، نمک ، فلفل و کره بمالید .
سپس ماهی ها را در سینی فر چرب شده بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
آبلیمو را با جعفری مخلوط کنید و بعد از پخته شدن ماهی روی آن بریزید.
نکات تکمیلی در مورد استیک ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
استیک ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .