مواد لازم مناسب برای استیک هندی با سالاد پنیر
لیموترش:2 عدد تازه
راسته گوساله :2 تکه 300 گرمی گوشت
ماست کم چربی :250 گرم
نعنای تازه :چند ساقه
اسفناج تازه :200 گرم
هویج بزرگ :یک عدد
پنیر سفید :150 گرم
کنجد :3 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل :200 میلی لیتر
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
جوانه گندم :200 گرم
طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر
همه مواد را آماده روی کابینت قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.
گوشت ها را در یک ظرف با نصف لیموترش تازه، نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه دار کنید. مواد را خوب روی گوشت بمالید تا به خوردش برود.
نعنای تازه را خرد کنید و به همراه کمی روغن زیتون و آب نصف لیموترش و کمی نمک به ماست اضافه کنید.
مقداری جوانه گندم وسط سالاد بریزید و دور آن را با اسفناج خرد شده پر کنید. برای ورقه کردن هویج می توانید از پوست کن استفاده کنید. آن را روی سول هویج بکشید تا ورقه های زیبایی داشته باشید.
یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و استیک ها را به مدت 6 تا 10 دقیقه بسته به میزانی که دوست دارید آبدار یا پخته باشد، روی حرارت متوسط بپزید. یادتان باشد هر دقیقه یک بار استیک را برگردانید تا یکنواخت سرخ شود.
پنیر آسیایی را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و کناره های سالاد بچینید.
به همره شیر نارگیل، کنجد و باقی مانده روغن زیتون یک سس درست کنید و روی سالاد بریزید.
استیک را به همراه ماست و سالاد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .