مواد لازم برای اشترودل:
- گوشت چرخ کرده مخلوط:نیم کیلو
- پیاز :2 عدد متوسط
- قارچ :نیم کیلو
- تخم مرغ :1 تا دو عدد
- شیر :125 میلی لیتر
- کره یا مارگارین :60 گرم
- پنیر موزارلا :250 گرم
- آرد گندم :450 گرم
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع :100 گرم
- مایه ی خمیر :2 قاشق چای خوری
- بهبود دهنده :1 قاشق چای خوری
- شکر:1 قاشق سوپ خوری
- نمک برای خمیر :1 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه :به میزان لازم
روش پخت اشترودل:
مایه خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا به عمل بیاید.
تخم مرغ را با روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید. سپس بهبود دهنده را هم به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
بعد آرد را کمکم به آن اضافه نموده تا مایع به شکل خمیر در بیاید… با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. بعد مقداری روغن مایع روی خمیر بریزد و روی آن را بپوشانید تا خمیر استراحت کند و دو برابر شود و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را روی میز صافی قرار دهید و قبلا روی میز را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر و در اندازه های 10 در 20 باز کنید.
پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد قارچ ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در آخر رب گوجه فرنگی را هم داخل گوشت تفت داده شده بریزید و 5 دقیقه ای سرخ کنید تا رنگ رب باز شود و با بقیه مواد ترکیب شود. مواد آماده شده را ا روی حرارت بردارید تا کمی سرد تر شود و از حرارت بیفتد.
خمیر ها را باز کنید و مقداری از مواد را وسط خمیر بریزید و روی آن پنیر موزارلا رنده شده بریزید. بعد یک لایه دیگر از خمیر را روی مواد میانه قرار دهید و با کارد چند چاک موازی روی خمیر ایجاد کنید و با کمی روغن و کره خمیر را چرب کنید.
سپس خمیر ها را در فر داغ شده با حرارت 180 تا 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا اشترودل ها پخته شوند.
نکات تکمیلی در مورد اشترودل گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
اشترودل گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .