مواد لازم بورک مرغ با یوفکا
خمیر یوفکا مستطیلی :به تعداد لازم
سینه مرغ خرد شده :400 گرم
فلفل دلمه خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده :2 عدد
جعفری خرد شده :4 قاشق سوپ خوری
روغن :به میزان کافی
پیاز :یک عدد
نمک :به میزان کافی
زردچوبه :به میزان کافی
شیر :1/3 پیمانه
تخم مرغ :یک عدد
طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود.سپس فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت داده ، در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم.
تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم. بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته (کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد) و خمیر را رول می کنیم.
رول های آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد بورک مرغ با یوفکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
بورک مرغ با یوفکا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .