مواد لازم بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
- خمیر یوفکا:15 عدد
- پنیر فتا :150 گرم
- شوید تازه :نصف فنجان
- پیازچه :3 عدد
- آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :نصف فنجان
- لیمو :یک عدد
- فلفل قرمز :یک عدد
- سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
ابتدا فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود.پیازچه، فلفل و شوید را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید ، سپس آب لیمو را اضافه کنید.
در آخر پنیر فتا را افزوده و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم مخلوط شده و یکدست شود.خمیر یوفکا را روی یک سطح آردپاشی شده پهن کرده و بوسیله یک قلمو کمی روغن زیتون روی آن بمالید.
لایه دیگری از خمیر را روی لایه اول قرار داده و با قلمو آن را چرب کنید و لایه سوم را هم قرار داده و چرب کنید.خمیر سه لایه را از وسط برش زده و مقداری از مواد بالا را در وسط خمیر ها قرار داده و آن ها را رول کنید.
روی رول ها را با کمک یک قلمو به روغن زیتون آغشته کرده و سیاه دانه را روی آن بپاشید.رول ها را در سینی بچینید و در فر قرار دهید تا روی آن برشته شود. سپس از فر خارج کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد بورک پنیر فتا شوید و فلفل قرمز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
بورک پنیر فتا شوید و فلفل قرمز را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .