مواد لازم برای ترشی قرمز
- گل کلم 1 بوته
- لبو 1 کیلوگرم
- سرکه 1 لیتر
- سیب 4 عدد
طرز تهیه ترشی قرمز
ابتدا لبو ، سیب و گل کلم را خوب بشوید و پوست لبو و سیب را هم بگیرید و بعد از اینکه مواد خشک شدند به هر مدلی که می خواهید خرد کنید. سپس سیب و لبو را داخل سرکه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شوند. بعد از روی حرارت بردارید تا همه مواد خنک شوند. وقتی سرکه ، سیب و لبو خنک شدند گل کلم های خرد شده را هم به آنها بیفزایید و در ظرف های مورد نظر بریزید و بقیه سرکه را هم در ظرف بریزید تا ظرف پر شود. در ظرف را محکم ببندید و در محیطی ترشی ها را قرار دهید که نه گرم باشد و نه سرد. وقتی که ترشی ها جا افتاد میتوانید مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی قرمز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
ترشی قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .