مواد لازم برای ترشی گوجه ی سبز:
- گوجه سبز درشت : 1 کیلوگرم
- برگ بو : 4 تا 5 عدد
- تخم خردل : 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید :1 لیتر
- ترخان تازه :2 شاخه
- خلال پرتقال تلخی گرفته : 2 قاشق غذاخوری
- شکر : 4 قاشق غذاخوری
- نمک :1 قاشق غذاخوری
- دانه فلفل :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی گوجه ی سبز:
برای درست کردن این ترشی باید گوجه سبزها را تمیز بشویید و دم آن را بکنید و داخل یک پارچه نازک و تمیز بریزید و پارچه را از چهار طرف بگیرید و داخل آبکش فلزی بگذارید.
سپس آن را روی بخار آب قرار دهید تا در اثر گرما پوست گوجه ها کمی ترک بخورد.
بعد انجام این مرحله داخل قابلمه ای سرکه ، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 2 دقیقه جوشاند و شکر و نمک در سرکه حل شوند.
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله به آن ترخان ،خلال نارنج ، تخم خردل ، دانه فلفل و برگ مو را اضافه کنید و هم بزنید تا کمکم مخلوط سرکه سرد شود.
سپس داخل شیشه یا ظرف مورد نظر ترشی ، گوجه های پوست ترک خورده را بریزید و روی آن را با مخلوط سرکه آماده و سرد شده پر کنید و در آن را محکم ببندید و حتما هواگیری کنید.
شیشه های ترشی را به مدت 10 روز در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی گوجهی سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .