مواد لازم برای ترشی گوجه ی سبز:
- گوجه سبز درشت : 1 کیلوگرم
- برگ بو : 4 تا 5 عدد
- تخم خردل : 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید :1 لیتر
- ترخان تازه :2 شاخه
- خلال پرتقال تلخی گرفته : 2 قاشق غذاخوری
- شکر : 4 قاشق غذاخوری
- نمک :1 قاشق غذاخوری
- دانه فلفل :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی گوجه ی سبز:
برای درست کردن این ترشی باید گوجه سبزها را تمیز بشویید و دم آن را بکنید و داخل یک پارچه نازک و تمیز بریزید و پارچه را از چهار طرف بگیرید و داخل آبکش فلزی بگذارید.
سپس آن را روی بخار آب قرار دهید تا در اثر گرما پوست گوجه ها کمی ترک بخورد.
بعد انجام این مرحله داخل قابلمه ای سرکه ، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 2 دقیقه جوشاند و شکر و نمک در سرکه حل شوند.
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله به آن ترخان ،خلال نارنج ، تخم خردل ، دانه فلفل و برگ مو را اضافه کنید و هم بزنید تا کمکم مخلوط سرکه سرد شود.
سپس داخل شیشه یا ظرف مورد نظر ترشی ، گوجه های پوست ترک خورده را بریزید و روی آن را با مخلوط سرکه آماده و سرد شده پر کنید و در آن را محکم ببندید و حتما هواگیری کنید.
شیشه های ترشی را به مدت 10 روز در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتد.
![طرز تهیه ترشی خانگی گوجه ی سبز ترشی گوجه ی سبز](https://khodneviis.ir/static/upload/img/666_128805.webp)
نکات تکمیلی در مورد ترشی گوجهی سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .