مواد لازم برای خوراک گوجه و سیب زمینی (هندی)
- ریحان (خورد شده):2 ق غ
- سیب زمینی کوچک:1 عدد
- نمک:به میزان دلخواه
- پیاز (حلقه شده):1 عدد
- روغن گیاهی:1/4 ف
- فلفل سبز تند (ریز خورد شده):3 عدد
- سیر (ریز خورد شده):3 حبه
- زنجبیل (پوست کنده و ریز خورد شده):2 ق غ
- زیره سبز:1 ق چ
- گشنیز:نصف ق چ
- گوجه فرنگی بزرگ (پوست کنده):1 عدد
- نعناع تازه (خورد شده):1/4 ف
- تخم مرغ:6 عدد
طرز تهیه خوراک گوجه و سیب زمینی (هندی)
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و آن ها را به شکل مکعبی خرد کنید.سپس پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید، سیر را ریز خرد کرده و اضافه نمایید.
فلفل سبز را خرد کرده و با پیاز و سیر تفت دهید تا نرم شده و طعم دهد. زنجبیل را خرد کرده و بریزید، زیره سبز و گشنیز خرد شده را هم بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
تابه را از روی حرارت بردارید و تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید ، گوجه را پوست گرفته و با چنگال له کنید و داخل تابه بریزید. در ادامه نعناع و ریحان را خرد کرده و بیافزایید و با شعله ملایم بگذارید برای 15 دقیقه بپزد.
ظرف مخصوص فر را آماده کرده و سیب زمینی های خرد شده را کف آن بریزید و همه جای آن پخش کنید. سپس سس پیاز و سس گوجه را افزوده و برای 2 دقیقه در فر بپزید.
بعد از گذشت این مدت زمان ، ظرف را از فر خارج کرده و تخم مرغ ها را روی آن بشکنید، کمی نمک و فلفل بپاشید و 10 دقیقه دیگر داخل فر بپزید.سپس خوراک گوجه و سیب زمینی را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکته
تمام ادویه های ذکر شده در رسپی فقط برای چاشنی هستند و به دلخواه خودتون میتونید اونا رو حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک گوجه و سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
خوراک گوجه و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .