مواد لازم برای خورش سیب درختی لرستان
- گوشت ران گوسفندی 500 گرم
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- برگ بو 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- آب 5 لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سیب درختی 500 گرم
- پیازداغ 2 قاشق غذاخوری
- سرکه 2 قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا خرما نصف لیوان
- نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش سیب درختی لرستان
گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مایع تفت دهید.
سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.
در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
با ابزار مخصوص یا چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.
در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.
سیب های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.
سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید.
سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب ها تقریبا نرم شوند.
نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب درختی لرستان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش سیب درختی لرستان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .