مواد لازم خورش قارچ
- مرغ :یک عدد
- قارچ :1/5 کیلو
- آرد :یک قاشق سوپ خوری
- پیاز :دو عدد
- زرده تخم مرغ :3 الی 4 عدد
- زعفران ساییده شده :یک قاشق چایخوری
- آبلیمو :نصف استکان
- نمک :به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
روش تهیه خورش قارچ
ابتدا مرغ را سرخ کنید و بعد با 2 عدد پیاز خرد شده و 2 لیوان آب بپزید. در حین پخت به آن نمک و فلفل راهم اضافه کنید.
قارچ ها را هم در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. بعد روی آن آرد بپاشید و کمی تفت دهید.بعد مخلوط قارچ و آرد را به مرغ اضافه کنید.
کمی بعد آبلیمو و زعفران را هم به خورش اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد و آبش غلیظ شود.
زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و در آخر پخت خورش داخل آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش قارچ با مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش قارچ با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .