مواد لازم برای دست پیچ کرمانشاه
- نخود پخته و له شده:1/5 لیوان
- گوشت دو بار چرخ شده:600 گرم
- تخم مرغ:2 عدد
- پیاز رنده شده:یک عدد بزرگ
- آرد نخودچی:2 قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن:به میزان لازم
- روغن:به میزان لازم
- آب لیمو:2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه:2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل دست پیچ
- مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو:به میزان لازم
طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه
ابتدا مواد دست پیچ را با هم مخلوط کنید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، تخم مرغ ، نخود پخته و له شده ، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
مایه گوشت را در دستتان به صورت لوله ای فرم دهید و مقداری از مواد داخل دست پیچ را داخل آن قرار دهید .
سپس دست پیچ های آماده شده را داخل ماهیتابه ای گود بچینید .
داخل ماهیتابه ، نصف لیوان آب ، آبلیمو ، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و در تابه را ببندید تا به مدت یک ربع مواد گوشت پخته شوند.
دست پیچ های پخته شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با ترشی و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد دست پیچ کرمانشاه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
دست پیچ کرمانشاه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .