مواد لازم دندۀ بره با گل کلم و سس ماست
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- پیاز نصف شده و نازک ورقه شده:2 عدد متوسط
- گل کلم: 1 عدد
- فلفل آسیاب شده و نمک درشت:به مقدار لازم
- سیر ریزخرد شده:1 حبه کوچک
- آبلیموی تازه:1 قاشق چایخوری
- گشنیز یا جعفری خردشده:پیمانه
- ماست کم چرب:نصف پیمانه
- برنج:1 پیمانه
- پودر کاری:2 قاشق چایخوری
- دندۀ بره:8 عدد
طرز تهیه دندۀ بره با گل کلم و سس ماست
ابتدا برنج را شسته و آن را به صورت آبکش و یا دمی بپزید.یک عدد گل کلم را تکه تکه کرده و بشویید ، سپس آن را خوب خشک کنید. پیاز را پوست گرفته و ورقه ای خرد نمایید.
فر را با دمای 245 درجه سانتی گراد روشن کرده و پیاز و گل کلم را داخل سینی فر بچینید و روی آن کمی روغن ، نمک ، فلفل و کاری بپاشید. سینی را برای به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید
و هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید تا نسوزد.در این بین ، گوشت ها را با نمک مزه دار کرده و داخل تابه گریل بریزید تا سرخ شده و بپزد.
پیاز و گل کلم را از فر خارج کرده و در بشقاب سرو بریزید و دنده های سرخ شده را کنار آن قرار دهید . برنج را هم در یک دیس بکشید و سس را آماده نمایید.
برای درست کردن سس ، سیر را در کاسه ای رنده کرده و ماست ، گشنیز یا جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و خوب هم بزنید.سس را در ظرف سس خوری بریزید و با دنده سرخ شده و سبزیجات سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد دنده بره با گل کلم و سس ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
دنده بره با گل کلم و سس ماست را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .