وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه راتاتویی با مایکروویو

طرز تهیه راتاتویی با مایکروویو

راتاتویی یک غذای محلی فرانسوی است که به طور معمول هر یک از سبزیجات آن، جداگانه، با روغن کم سرخ شده و بعد مخلوط می شوند.

مواد لازم برای راتاتویی با مایکروویو

 
روغن زیتون:4/1 پیمانه
سیر:2 حبه خرد شده
پیاز متوسط:2 عدد خلال شده
بادنجان متوسط:2 عدد متوسط، قطعه قطعه شده
کدوی متوسط:6 عدد، نازک برش خورده
فلفل دلمه ای:2 عدد برش خورده
نمک:2 قاشق چای خوری
پودر آویشن:یک قاشق چای خوری
شکر:یک قاشق چای خوری
ریحان:نصف قاشق چای خوری

راتاتویی
 

طرز تهیه راتاتویی با مایکروویو


در ظرف مخصوص مایکروویو روغن را بریزید و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100% آن را در دستگاه حرارت دهید.
سیر و پیاز را در روغن بریزید و خوب هم زنید و با قدرت 3 دقیقه آن ها را در دستگاه قرار دهید.
بادنجان، فلفل دلمه و کدوها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
با قدرت 100% به مدت 3 دقیقه آن ها را در دستگاه قرار دهید.
باقی مانده مواد را نیز به محتوای ظرف اضافه کنید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و با قدرت متوسط به مدت 9 – 8 دقیقه آن را در دستگاه قرار دهید.
دستگاه را خاموش کرده، 10 دقیقه صبر کنید سپس راتاتویی را از دستگاه خارج کنید و آن را هم بزنید و میل کنید.
 
راتاتویی با مایکروویو

نکات تکمیلی در مورد راتاتویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
راتاتویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع